IMG_5794
  • 2 x Anumati Naturals happohoito & 1 x kosteuttava kasvohoito kahden viikon välein yhteishintaan 178 €. Happohoidot tehdään Anumati Naturals sarjan tuotteilla. Happohoito on ihon pinnallinen kuorinta eli hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa. Happokuorinta syväpuhdistaa ihoa, tasoittaa juonteita ja värieroja. Hoidon jälkeen töihin paluu onnistuu saman tien, mahdollinen punoitus häviää hetkessä, iho näyttää heti raikkaalta, puhdistetulta ja ihon väri on tasaisempi. Kosteuttava, ravitseva ja uudistava kasvohoito tehdään Argital-sarjan tuotteilla. Argital-sarjan tuotteet ovat savipohjaisia.

 

  • 2 x Anumati Naturals happohoito & 1 x detoxenergia kasvohoito kahden viikon välein yhteishintaan 194 €. Happohoidot kts. yllä. Vaikuttavassa detoxenergia kasvohoidossa aktiivihiilen ja suomalaisen koivun tuhkan synergia syväpuhdistaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Kurkuman ja vitamiinipitoisten hedelmien harmonia tasapainoittaa ihoa. Kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa.

 

  • 3 x kirkastava kasvohoito 1-2 viikon välein 209 €. Kirkastava kasvohoito on välittömästi ihoa kirkastava ja heleyden palauttava kasvohoito. Erittäin hyvä pigmentoituneen ihon hoitoon. Sopii aikuiselle 40 v ->.

 

  • Sarjahoitoihin Anumati Naturals hoitotuotteet -15 %.
  • Lokakuussa kasvohoitoihin (kasvohoidot 60 € ->) asiakasetuna ripsien ja kulmien värjäys.

 

Tervetuloa ekokosmetologin hoitoihin!

(kuva: Erdal Ugur)