bty

Olen tässä viimeaikona kehitellyt uusia hoitoja. Kaamos kasvohoito syntyi ideasta yhdistää kolme erilaista kasvohierontaa samaan hoitoon, jotta sinä asiakkaani saisit rentouttavan hemmotteluhetken syksyn pimeneviin iltoihin Kammissa. Kaamos kasvohoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja siihen kuuluu höyrytys & savinaamio ja jalkojen hieronta, rentouttava kasvohieronta jatkuen guasha kasvohieronnalla. Kangasnaamio & käsien ja päänalueen hieronta jatkuen jaderollaus hieronnalla. Hetki itselle arjen kiireestä. Kokonaisvaltainen hoito vaikka lahjaksi!

 

Jalkahoidoista löytyy nyt Pohjoisen pojan jalkahoito. Tämä jalkahoito on suunniteltu erityisesti miehille. Hoitoon kuuluu virkistävä jalkakylpy, jalkaterien kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito sekä raspaus. Kaiken kruunaa virkistävä jalkahieronta.

 

Tervetuloa ekokosmetologin hoitoihin!