IMG_20190121_151737__01

ASIAKASILTA

Kammissa asiakasilta 7.11.19 klo 17-20. Ekokosmetologi Katja tekee guasha ja kasvojen kuivakuppaus demoja 17-18. Paikalla myös Anu hoitola Wellamosta kertomassa kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Mahdollisuus myös demohoitoihin. Tarjolla pientä purtavaa glögin kera, arvontaa ja hoitolatarjouksia. Tervetuloa!

 

ISÄNPÄIVÄ

Isä, pappa, iskä, faija, papo, gubbe – kohta juhlitaan isää. Hanki isälle aineeton lahja. Lahjakortti Kammiin on ihana elämyslahja, joka muistetaan pitkään. Lahjakortti on voimassa 4 kk.

Tärkeälle isälle:

  • Pohjoisen pojan jalkahoito. Hoitoon kuuluu virkistävä jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito sekä kovettumien poisto, kevyt hieronta ja voide.
  • Lämpimillä basalttikivillä tehtävä kuumakivihieronta rentouttaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Auttaa myös stressiin ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.
  • Miesten kasvohoito. Miehen ihon huomioon ottava kasvohoito.

-> Anumati Naturals Men sarjan tuotteet ko. hoidon ostaneille -10 % ajalla 29.10-9.11.19

 

UUTUUS HOITO

Ihonpuhdistus ihomatoimurilla 60 min 70 €. Tehokas hoito ihohuokosten puhdistukseen, mustapäiden ja ylimääräisen talin poistoon sekä kuorintaan. Käytetään paikallisesti nenän ja leuan alueella. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, höyrytys ja naamio hoidettaville alueille, mustapäiden imurointi ja tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, rauhoittava naamio ja hoitovoiteet. Sopii miehille ja naisille 15 v ylöspäin. Hoitoa ei tehdä: couperosa-, herkälle- ja ihottumaiselle iholle, aktiivisen aknen aikaan, raskaana oleville ja herkästi mustelmia saaville.

 

MARRASKUUSSA ASIAKASETUNA:

  • Kasvohoidot alkaen 60 € silmänympäryshoito (arvo 35 e).  Silmänympäryshoito kirkastaa ja poistaa turvotusta. Ihanteellinen juuri ennen juhlia. Varaa vain kasvohoito.
  • Kuumakivihierontaan intialainen päähieronta (arvo 35 €). Varaa sekä kuumakivihieronta että intialainen päähieronta.
  • Voimassa vain marraskuussa tehtyihin hoitoihin. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.