20191121_114420

LAHJAIDEA HUKASSA? Tästä ihanat lahjaideat pukinkonttiin 🙂

KAAMOS KASVOHOITO Rentouttava ja pehmittävä kasvohoito Sinulle joka pidät hieronnoista. Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä jatkuen kolmella erilaisella kasvohieronnalla ja kahdella kasvonaamiolla. 90 min 80 € (norm. 92 €).

LUONNONKAUNIS Rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. 90 min 86 € (norm. 97 €)

KAMMIN KEVEYS Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla jatkuen lämpimillä kivillä tehtävällä kokovartalohieronnalla loppuen jalkojen naamioon ja kasvokuppaukseen. 130 min 120 € (norm. 140 €).

KAMMIN TENHO Rentouttava ja kokonaisvaltainen hoito alkaa yrttijalkakylvyllä. Jalat ja kädet saavat lempeän kuorinnan, kosteuttavan naamion ja virkistävän hieronnan. Kaiken kruunaa luomukasvohoito rentouttavilla hieronnoilla. 150 min 135 € (norm. 160 €)

Hoitojen lisäksi Kammista löytyy erilaisia joululahjaideoita tuotteista lahjakortteihin. Varaa oma shoppihetkesi ja tule ostoksille! Joulukalenteri avautuu facebookissa ja instagramissa. Joulukuun aikana hoidoissa käyneet saavat valita yllätyslahjan joulukorista. Lahjat on paketoitu ja niiden arvot vaihtelevat välillä 5-20 €.

Huom! Vuoden vaihteessa hoitoihin ja hintoihin tulee muutoksia. Varatessasi ajan nyt tammikuulle saat hoidon vanhalla hinnalla.

Kammi lomailee 24.-29.12.19