bty

Ihanaa alkavaa vuotta kaikille!

Yksi vuosi kosmetologiyrittäjänä takana. Paljon on ehtinyt tapahtua. Ekohoitola Kammi aloitti vuosi sitten Pöykkölästä ja valmistuin kosmetologiksi huhtikuussa. Elokuussa 2019 siirryttiin keskustaan Rovakadulle. Hoitola hyväksyttiin Suomen Ekokosmetologi yhdistykseen ja minusta tuli samalla ekokosmetologi. Kävin opiskelemassa reikiä, guashata ja uusia kasvohoitoja. Suuri kiitos teille asiakkaille, jotka olette tehneet minun unelmani omasta hoitolasta mahdolliseksi. Kiitos myös perheelleni ja ystävilleni, jotka ovat olleet matkassa mukana.

 

Tammikuun kamppiksina

  • Kiinteyttävä vartalohoito 5 x sarjahoitona 260 € 2 viikon välein eli 5 hoitoa 4 hinnalla. Täydellinen muoto saven avulla. Savinaamio muotoilee, hoikentaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Argital savi on luonnollinen anti-age aine, joka ylläpitää ihon nuorekkuutta. Ruskolevä ja muratinlehtiuute sekä avokadoöljy, appelsiinin eteerinen öljy ja puhdas lähdevesi edesauttavat tätä prosessia. Hieronta tehdään guasha välineillä, jotka auttavat selluliittiin.

 

  • Kammin luomukasvohoitoon asiakasetuna guasha tai kasvokuppaus hoito lahjakortti (arvo 55 €)

 

  • 60 min vartalo guasha tarjouksessa 15.1 asti 55 € (norm. 65 €). Gua Sha on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jolla avataan kehon kanavia ja poistetaan pinnallisia veren salpautumia. Hoidossa painellaan ja kaavitaan ihoa erilaisilla guasha lastoilla. Vaikka käsittely on lähes kivutonta, siitä saattaa jäädä voimakas mustelman näköinen jälki, joka paranee itsekseen. Gua Shasta saat apua mm. niska-hartia seudun jännityksiin, päänsärkyyn, migreeniin, vatsaongelmiin, erilaisiin kiputiloihin, selluliittiin ja käsivaivoihin. Ajanvarauksesta löytyy myös 30 min hoito.

 

Palveluvalikoimaan tulee muutoksia, palveluita ja hintoja tarkastetaan. Uudet hinnat voimassa 1.1.20 alkaen. Anti-age ja kirkastava kasvohoito erotetaan omaksi hoidoiksi. Anti-age hoito löytyy nimellä Luonnon lumo ja kirkastava kasvohoito nimellä Luonnon hohde. Toiseksi kasvohoitosarjaksi tulee italialainen Argital luonnonkosmetiikan sarja. Argitalin tuotteet pohjautuvat saveen, lisäksi tuotteista löytyy hoitavia kasviuutteita, kasviöljyjä ja eteerisiä öljyjä. Kammin perinteinen kasvohoito tehdään Argital sarjan tuotteilla. Hoitoa voidaan tehdä herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle sekä seka- ja rasvaiselle iholle. Yksilöllinen luomukasvohoito muuttaa nimensä Kammin luomukasvohoidoksi. Käy kurkkaamassa hinnastosta muut muutokset.