IMG_2890-1200

Olen käynyt Lehtopeat:n turvekoulutukset. Hoitolaan tulossa helmikuun aikana turvehoidot käsille, jaloille, kasvoille ja selälle. Turvehoito lievittää erilaisia sieni-, ihottuma- ja allergiaoireita sekä vähentää ihon kuivumisesta johtuvaa kutinaa. Sopii erittäin hyvin atooppisen ihottuman hoitoon. Turvejalkahoito pehmentää ihoa ja lisää jalkojen verenkiertoa, virkistää ja lämmittää. Hoito lievittää tehokkaasti kihtiä ja muita reumaattisia oireita. Kasvoilla turvenaamio lievittää erilaisia iho-oireita, poistaa kutinaa, tasoittaa ihon väriä, vähentää allergisia oireita ja tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Turvevartalonaamio selälle pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vähentää ihon kireyttä ja virkistää. Erittäin tehokas hoito hartia- ja selkäkipuihin.

Hoitoturve on pitkälle maatunutta, kasvimateriaaleista koostuvaa turvetta. Raaka-aineena käytetään vain luonnontilaisilta soilta nostettua turvetta, jonka laatu tutkitaan ennen käyttöä. Turve sisältää pieniä määriä erilaisia mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turpeen tärkeimmät terapeuttiset ainesosilla on kyky tunkeutua ihon läpi ja vaikuttaa pintaa syvemmällä. Turvehoidoista on apua moniin erilaisiin vaivoihin. Turvehoidoissa tulen käyttämään Lehtosuon hoitoturvetta, jota on käytetty hyvällä menestyksellä mm. ihottumien, psoriaksen, aknen, lihassärkyjen, nivelvaivojen ja reumaattisten kipujen hoitoon. Turve myös tehostaa aineenvaihduntaa ja turpeen aktiiviset aineet hoitavat ihoa.

 

Toinen uutuus on Luonnon loiste ylellinen anti-age kasvohoito, joka kiinteyttää, silottaa ja heleyttää ihoa. Luksusta luonnosta ihonhoitoon RimitaLUXE kulta-arkki käsittelyllä. Kultaa on käytetty ihonhoitoon jo muinaisten roomalaisten ja egyptiläisten ajoista alkaen. Muun muassa Kleopatran kerrotaan käyttäneen kultanaamiota ihonhoidossaan. Nyt myös sinä voit seurata Kleopatran jalanjälkiä ja raikastaa ihoasi Luonnon loiste kasvohoidolla.

RimitaLUXE on puhdasta 24 karaatin kultaa ilman mitään lisäaineita. Kulta aktivoi ihosoluja ja verisuonia, joka puolestaan parantaa verenkiertoa. Verenkierron parantuminen nostaa ihosolujen aineenvaihduntaa, jonka ansiosta iho puhdistuu tehokkaammin. Ihon tulehdustilat ja rypyt vähenevät ja ihosta tulee kiinteämpi ja elinvoimaisempi. Ihon ulkonäköön vaikuttaa vahvasti ihon elastisuus ja kosteustasapaino. Kultanaamion käyttö kasvoille voi lisätä ihon elastisuutta ja vähentää kuivuutta, jonka ansiosta sillä on myös ikääntymistä hidastava vaikutus.

Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, kuorinta, kasvo-, dekoltee- ja pääalueen hieronta. 24 karaatin kulta-arkki käsittely ja käsien ihoa hoitava ja kirkastava happokuorinta. Hoitoa suositellaan 5 x sarjana 2 viikon välein. Hinta 109 € (60 min), helmikuun ajan tutustumistarjouksena 95 €.