Screenshot_20200202-204649__01
Turvehoidot on lisätty palveluvalikoimaan. Kammista löytyy neljä erilaista turvehoitoa ja mikäli tuntuu, että johonkin tiettyyn kipupisteeseen esim. polvet tarvitset turvehaudetta – otahan yhteyttä puhelimitse niin järjestetään asia. Kammin hoidot ovat:
  • LETTO hartia-selkä turvehaude ja hieronta (60 min) 70 €. Hoitoon kuuluu selän kuivaharjaus, lämmin turvehaude, imukuppihieronta ja selän hieronta ns. Aaltosen tekniikalla. Turvehauteen aikana pää ja kädet hierotaan.
  • JÄNKÄ turvejalkahoito (75 min) 70 €. Erittäin hyvä karheille, turvonneille tai paleleville jaloille. Hoitoon kuuluu lämmitetyt turvehaudepussit jaloille, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto sekä rentouttava hieronta. Turvehauteen aikana päähieronta.
  • AAPA turvehaude kämmenille ja jalkaterille (45 min) 50 €. Hoito vilkastuttaa ääreisverenkiertoa ja auttaa mm. ihottumiin ja kiputuloihin. Lämmitetyt turvehaudepussit asetetaan käsille ja jaloille, vaikutus ajan jälkeen huuhdotaan lämpimällä vedellä. Turvenaamion aikana kasvojen guasha hieronta.
  • LÄHTEIKKÖ turvehoito kasvoille (60 min) 75 €. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, kevyt kuorinta, turvenaamio ja rentouttava kasvohieronta. Turvenaamion aikana käsien hieronta. Turvenaamio syväpuhdistaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös atooppiselle ja akneiholle.

    AAPA hoito onnistuu myös saunaillassa, polttareissa, TYHY-päivänä – you named it! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Maaliskuussa tulossa toinen guasha itsehoito päivä lauantaina 21.3 klo 13-15. Nyt otan jo ilmoittautumisia vastaan. Viimeinen sitova ilmoittautuminen on 17.3. 8 ensimmäistä mahtuu mukaan. Hinta 35 € sisältää guasha lastan.