IMG_4695-Edit

Ekohoitola Kammissa ihon värihäiriöitä voidaan hoitaa kirkastavalla kasvohoidolla tai hedelmähappohoidolla. Ihon värihäiriöitä ovat mm. hormoniperäiset maksaläiskät, arpipohjaiset värihäiriöt tai kosmetiikan aiheuttamat värihäiriöt. Kasvohoidot suositellaan otettavaksi sarjahoitona, jolloin jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä. Hoidon päätettyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri tasaisempi. Hoidon jälkeen on syytä suojautua UV-valolta, jotta värihäiriö ei uudistuisi.

Kirkastavassa kasvohoidossa käytetään Argital sarjan tuotteita. Vegetal puhdistusaine kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Sen sisältämä fytiinihappo ja vihreä savi kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyeroja. Hoidossa käytettävä ruusu- eli pigmenttiöljy syventää puhdistuksen aikana alkanutta prosessia. Hoito päättyy valkoiseen savinaamioon, joka kiinteyttää, kirkastaa ja elvyttää ihoa. Lisäksi savi puhdistaa tehokkaasti ihoa. Argital Pelle di luna, kirkastava kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille. Voide kosteuttaa, elvyttää ja pehmentää ihoa. Kirkastavan kasvovoiteen tehoaineina ovat mm. karriyrtti, damaskon ruusu, kehäkukka, sitruuna ja kaakaovoi.

Anumati Naturals happohoito on pinnallinen ihon kuorinta eli hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa. Hoidon etuja ovat työhön voi palata välittömösti, mahdollinen punoitus häviää ensimmäisellä hoitokerralla ja iho näyttää välittömästi raikkaalta ja puhdistetulta. Käytössä on kahdenlaista happo joko AHA- tai BHA-hapot. AHA-happohoito kuorii hellävaraiseti ihon kuolleet ihosolut. Hoito edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat. Tehotuotteet imeytyvät paremmin. Vaikuttavina aineina mm. sokeriruoko, mustikka, vaahtera, appelsiini ja sitruuna = luonnolliset AHA-hapot. BHA-happohoidossa kuorinta keskittyy tukoksien avauksiin, ihoa ärsyttämättä. Paju uusii soluja ja häätää akne-bakteeria. Ihosta tulee pehmeä ja selvästi kirkkaampi. Ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehotuotteet imeytyvät paremmin. Paju-uutteen tehoaine salisyylihappo pystyy ohittamaan ihon talikerroksen, kuorii ihoa pintaa syvemmälle, hillitsee rasvantuotantoa, vähentää epäpuhtauksia ja aktivoi ihon luonnollista kollageenin tuotantoa.

 

Hoitoja suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona 1-2 viikon välein. Yli 3 kerran sarjahoidot -10 % alennuksella.

Kammin perinteinen kasvohoito (kirkastava kasvohoito) 65 €. 3 x sarjana 175 € ja 5 x sarjana 292 €.

Luonnon hohde (happohoito) 75 €. 3 x sarjana 202 € ja 5 x sarjana 337 €.