farfalla

Kammin luomukasvohoito tehdään nykyisin sveitsiläisellä Farfallan luomusarjalla. Farfalla-kasvohoito tehdään yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Farfalla eli perhonen symboloi hyvinvointia, elämäniloa ja uudistumista. Sveitsiläinen Farfalla on ollut aromaterapian ja luonnonkosmetiikan edelläkävijä jo yli 30 vuotta. Farfallan pyrkimys on tukea kasvien voiman avulla ihmisten yksilöllistä hyvinvointia sekä onnellista ja hyvää elämää.

Farfalla on korkealaatuista luomukosmetiikkaa: 100 % luonnollisista ainesosista, jopa 99 % sertifioitua luomutuotantoa. Merkki omaa seuraavat sertifikaatit: CSE, NaTrue ja BDIH. Tuotteet ovat myös lähes kokonaan vegaaneille sopivia. Farfalla sitoutuu pitkiin viljelysopimuksiin viljelijöiden kanssa sekä toteuttaa hyväntekeväisyyttä, esimerkiksi kouluttamalla kätilöitä maailman köyhimmille alueille. Ja huom! jokaisesta myydystä Farfalla tuotteesta osa menee kätilön koulutukseen.

Kammin luomukasvohoidossa kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu aina jalkakylpy ja -hieronta, alkurentoutus, pintapuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja käsien hieronta sekä virkistävä silmänympäryshoito. Cistrose – kosteutta iholle sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Cistrosen eteerinen öljy kosteuttaa ja suojaa ihoa kuivumiselta. Hoitoon kuuluu edellisten lisäksi myös ultra. Manuka – tasapainoa epäpuhtaalle iholle sopii erityisen hyvin seka- ja rasvaiselle iholle. Hoito kirkastaa, puhdistaa ja estää epäpuhtauksien syntymistä. Hoitoon kuuluu myös ultra, kasvokuppaus ja mekaaninen ihonpuhdistus. Mimosa – suojaa herkälle iholle hoitolinja on suunnattu herkälle ja couperoottiselle iholle. Miedon tuoksun tähden voidaan tehdä myös tuoksuherkille. Luomu granaatinomenansiemenöljy ja manteliöljy parantavat ihon kosteustasapainoa ja vahvistavat ihon suojakerrosta.

Lisää tietoa www.farfalla.fi

Tervetuloa ekokosmetologin hoitoihin Ekohoitola Kammiin 🙂