nimaalja-antique

Palveluvalikoimaan on lisätty tiibetiläinen äänimaljahoito. Kävin viimeviikonloppuna äänimaljarentoutuksen kaksipäiväisen koulutuksen. Ja mikäs tämä äänimaljahoito sitten on?

Äänimaljahoito on syvärentoutus joka perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljahoito on 5000 vuotta vanha hoitomuoto. Äänellä on valtavan parantava ja hoitava vaikutus. Ääni ulottuu sinne minne hoitajan sormet eivät yllä. Hoito toimii syvärentoutuksena, hoito hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Äänimaljahoito saa kehon kaikki solut värähtelemään ja keho pyrkii korjaamaan värähtelytason harmoniseksi, mikäli siinä on korjattavaa. Äänimaljahoito perustuu värähtelytaajuuden muutokseen kehossa. Äänenvärähtely etenee kehossa päästä varpaisiin. Hoidossa maljoja soitetaan keholla ja kehon ulkopuolella. Tiibetiläisiä äänimaljoja valmistetaan mm. Pohjois-Intiassa ja Nepalissa. Käyttämäni kulhot ovat yksilöitä niin soinniltaan kuin painoltaankin.

Äänimaljahoito/rentoutus sopii moniin kehon ja mielen ongelmiin mm. syvärentoutukseen, stressiin, ahdistukseen, keskittymisvaikeuksiin, unettomuuteen, verenpaineeseen ja erilaisiin jännitystiloihin. Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. verenpaineen laskeminen, hengityksen syveneminen, rentoutuminen, stressihormonintason laskeminen ja unen laadun paraneminen. Lisäksi energiat ja virkeys lisääntyvät. 45 minuutin äänimaljahoidon kerrotaan vastaavan kolmen tunnin unta. Hoidolla voidaan tasapainottaa chakroja eli energiakeskuksia. Kun maljoja soitetaan suoraan kehon päällä, avataan energiatukoksia.

Kuten muillakin hoidoilla myös äänimaljahoidolla on kontraindikaatioita. Näitä ovat mm. vakavat sydänsairaudet (tahdistin), verisuonitukokset, tulehdussairaudet, eräät neurologiset sairaudet, kasvaimet. Mikäli sinulla on joku näistä ota yhteyttä ja keskustellaan onnistuuko hoito.

Kammissa tarjotaan 60 min äänimaljarentoutusta, josta itse hoitoa on noin 45-50 min ja 30 min chakrahoitoa käyttäen tiibetiläisiä äänimaljoja, josta itse hoitoa on noin 15-20 min. Lisäksi lyhyttä äänimaljarentoutusta saa tiettyjen hoitojen lisäpalveluna ja hemmotteleviin hoitoihin on lisätty pakettihoitoja, kuten aromahieronta ja äänimaljarentoutus. Kaikki hoidot löytyvät Kammin ajanvarauksen kautta.