IMG_20200623_120056

Kotihoitola on ollut nyt toiminnassa reilu kaksi kuukautta. Kiitos teille asiakkaille, että olette löytäneet tienne takaisin Pöykkölään ja tukeneet minua epidemian aikana. Hoitola sijaitsee omakotitalomme yhteydessä, ilmaisia parkkipaikkoja löytyy talon edustalta ja talvi aikaan saat auton halutessasi lämpötolppaan. Tullessasi hoitolaan tule maksimissaan 5-10 min etuajassa jottet joudu seisoskelemaan ulko-oven edessä. Kesäaikaan tosin voit istuskella terassilla esim. keinussa. Hoitolaan tullaan samasta ovesta kuin omakotitaloomme tullaan sisään. Oven pielessä näet puisen kyltin. Tiedät siis olevasi oikeassa paikassa. Minulla on varattuna yksi huone hoitolan liiketilana.

Tällä hetkellä hoitola toimii osa-aikaisesti ja on auki 8-10 päivää kuukaudessa. Toisen puolen kuukaudesta olen laboratoriohoitajan ammatissani. Vapaat ajat näet parhaiten sähköisen ajanvarauksen kautta. Huomioi, että ajat varataan nopeasti. Mikäli vapaata aikaa ei löydy – ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan aikaa yhdessä. Ekopuotiin voi varata ajanvarauksen kautta shoppiajan hoitolan aukioloaikoina. Lisäksi hoitolaan tullaan lisäämään ostosaikoja niille viikoille, jolloin se ei virallisesti ole auki, näistä aukioloajoista ilmoitetaan Ekohoitola Kammin facebook ja instagram sivuilla.

Lahjakortteja voi edelleen ostaa Kammiin suoraan hoitolasta, sähköpostilla tai lahjakorttikaupan kautta. Voit siis kolmella eri tavalla saada läheiselle lahjakortin. Lahjakortit ovat voimassa 4 kk ostoajasta.