AM kuva

Muutoksia tuulia ilmassa. Aloitan yhteistyön Santa’s Beautyn kanssa eli lokakuun lopusta palvelujani saa myös keskustasta. Santa’s Beauty sijaitsee osoitteessa Valtakatu 4 A 1. Näin aluksi teen hoitoja Santa’s Beautyn tiloissa maanantaisin 10-18 välissä. Ajat voi varata sähköisen ajanvarauksen kautta tai soittamalla suoraan Ekohoitola Kammin puhelimeen.  Hoitolan palveluvalikoima ko. tiloissa on suppeampi kuin kotihoitolassa. Palveluvalikoimasta löytyy Anumati Skincare kasvohoidot (ilman mekaanisia puhdistuksia). Kasvohoitojen lisäksi palveluvalikoimasta löytyy hemmottelua jaloille, rentouttava jalkahieronta, reiki, Kammin päähieronta, kuumakivi- ja aromahieronta sekä tiibetiläinen äänimaljarentoutus.

Muut hoidot tehdään edelleen kotihoitolassa. Mikäli siis haluat puhdistavaan kasvohoitoon, tehokkaisiin jalkahoitoihin, turvehoitoihin tai karvanpoistoihin aika tulee varata Leimaajankujalle.

Lisätietoa Santa’s Beautyn toiminnasta löydät: https://www.santasbeauty.com/

 

Tervetuloa keskustan hoitolaan!