Wild-pharmacy

Wild Pharmacy on villikasveihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin erikoistunut ihonhoitosarja. Ihminen on elänyt vuosituhansia sopusoinnussa luonnon ja sen rytmien kanssa. Luonnon rytmi ohjaa meitä, jos annamme sille tilaa elämässämme. Opimme itsestämme ja opimme luottamaan siihen mitä olemme. Ainutlaatuinen kokonaisuus joka kukoistaa. Wild Pharmacy on tekemässä kiusaamisen vastaista kampanjaa. Sanomme ei kiusaamiselle. Näe itsesi kokonaisuutena. Hyvä itsetunto auttaa suhtautumaan itseensä ja muihin lempeämmin. Hyvä itsetunto on myönteinen, mutta totuudenmukainen arvio itsestä. Vahva itsetunto kehittyy lapsuudessa ja nuoruudessa, myönteisten kasvukokemusten kautta. Tuotesarja on kotimainen. Jokaisella Wild Pharmacy tuotteella on teema ja sillä syvempi merkitys. Wild Pharmacy linja on suunniteltu nuorille, yhdessä nuorten kanssa. Sarja sopii myös aikuisiän aknesta kärsiville. Tuotteet on suunniteltu erilaisiin iho-ongelmiin, kuten kuivuuteen, ihoärsytyksiin, epäpuhtauksiin ja ihon rasvaisuuden tasapainottamiseen. Hoito-ohjelma tuo samealle ja kosteusköyhälle iholle heleyttä ja elinvoimaisuutta.

 

TUOTTEET

Clear & Glowing Gentle Face Cleanser – Puhdistusgeeli (100 % natural, 22 % wild & organic) kirkastaa, rauhoittaa ja vähentää tulehduksia ja epäpuhtauksia iholla. Suositellaan sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle. Puhdistusgeeli on hellävarainen poistaen kuitenkin tehokkaasti meikin ja lian. Tasapainottaa ihon normaaliflooraa torjuen bakteereita ja epäpuhtauksia ja ehkäisee näin ihon tulehdusta ja ärsytystä. Vaikuttavina aineina glyseriini, risiiniöljy, kurpitsansiemenöljy, hamamelis, meloni ja teepuu. (27 €)

Cool & Calm kasvovesi (100 % natural, 71 % wild & organic) kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Kasvovesi kirkastaa, puhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii hyvin kuivalle, herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Hoitaa tehokkaasti myös miliumeja. Vaikuttavina aineina aloe vera, magnolia, lotus ja lehmuksenkukka. (26 €)

Carpe Cream-Antioxidant Hydration Moisturizer – Tasapainottava hoitovoide (100 % natural, 64 % wild & organic) kaikille ihotyypeille erityisesti normaalille ja sekaiholle. Sekaiho saattaa olla samanaikaisesti sekä kuiva että rasvainen vaatien ravitsevaa ja kosteuttavaa hoitoa. Voide kosteuttaa, kirkastaa ja ravitsee ihoa sekä hillitsee tulehdusta ja supistaa ihohuokosia. Ihosta tulee elastisempi, pehmeämpi ja säteilevämpi. Vaikuttavina aineina B5, B6, B3, C- ja E-vitamiini sekä greippiöljy. (28 €)

Healing Meditation Skin Serum – Rauhoittava seerumi (100 % natural, 71 % wild & organic) supistaa ihohuokosia, tasapainottaa ihoa, kirkastaa ja kosteuttaa, puhdistaa ja vähentää ihon kiiltoa sekä tuo hehkua iholle. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja tekee iholle viilentävän vaikutuksen, sopii siis hyvin myös herkälle iholle. Vaikuttavina aineina omenan siemenöljy, mansikan siemenöljy, hietaolkikukka, jojobaöljy, kehäkukka, ruusunmarja siemenöljy ja vihreä tee. (28 €)

Rockstar Mild Facial Peeling Gel – Kasvojen kuorintageeli (100 % natural, 26.5 % wild & organic). Aktiivihiiltä sisältävä puhdistustuote ravitsee ja palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun poistamalla iholta tukkeutumia ja vähentäen liiallista talineritystä. IHosta tulee puhdas ja pehmeä. Vaikuttavina aineina aktiivinen bambu-hiili, pähkinänkuori, sitruuna, piparminttu ja kookos. (28 €)

Good Things Happen Facemask – Puhdistava kasvonaamio (100 % natural, 56.5 % wild & organic) herkän ja epäpuhtaan ihon ihon puhdistava kasvonaamio. Kasvonaamio on savipohjainen, hellävarainen naamio, joka puhdistaa tehokkaasti. Naamio vahvistaa herkkää, punoituksille ja tulehduksille altista ihoa. Vaikuttavina aineina mangovoi, valkoinen savi, mustaherukanlehti, kamomilla, vadelma, omena ja kehäkukka. (28 €)

 

www.beu.fi