Pureisbeauty

Pure=Beauty on suomalainen brändi, jonka ihonhoitofilosofia on “vähemmän on enemmän”. Tuotteet on Suomessa valmistettuja, vegaanisia ja ekologisiin lasipulloihin pakattuja. Tuotteet ovat premium laadun luonnonkosmetiikkaa. Pure=Beauty tuotteet sisältävät runsaasti aidosti ihoa ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita.

 

Birch Sap Mist + hyaluronihappo. Kosteuttava ja uudistava kasvomisti sisältää suomalaista luomukoivumahlaa, antioksidanttista pakuriuutetta ja täyteläistä hyaluronihappoa. Kasvomisti sopii erityisen hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle sekä ärtyneelle ja herkälle iholle. Koivumahla on täynnä ravintoaineita, kuten aminohappoja, vitamiineja, proteiineja ja ksylitolia eli koivusokeria. Koivumahla kosteuttaa ja pienimolekyylisyyden takia imeytyy ihoon jopa paremmin kuin vesi. Koivumahla tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Pakuri sisältää tehokkaita antioksidantteja ja betuliinia. Antioksidantit suojelevat kehoa vapailta radikaaleilta ja betuliini taistelee tehokkaasti infektioita vastaan vähentäen tulehdusta. Hyaluronihappo on luonnollinen aine, joka pystyy sitomaan itseensä suuren määrän nestettä ja on sen vuoksi loistava ihon kosteuttaja. Hyaluronihapon ansiosta iho näyttää sileämmältä ja nuoremmalta. (24 €)

 

Juniper Mist + AHA-hapot. Kosteuttava ja tasapainottava kasvomisti sisältää katajanmarjavettä sekä kirkastavia ja kevyesti kuorivia, hellävaraisia AHA-hedelmähappoja. Kasvomisti sopii erinomaisesti seka- ja rasvaiselle iholle, tukkeutuneille ihohuokosille, tulehtuneelle/akneiholle. Katajanmarjvedellä on kosteuttava, puhdistava ja antiseptinen vaikutus. Se sisältää mm. A-, C- ja E-vitamiineja, joilla on kirkastava ja uudistava vaikutus iholle. AHA-hedelmähapot ovat luonnollisia happoja, joita esiintyy tyypillisesti sitrushedelmissä, viinirypäleissä tai sokeriruo’ossa. Katajamististä löytyy sitruuna-, maito-, glykoli-, viini- ja omenahapot. Hedelmähapot kirkastavat ja poistavat kuollutta ihosolukkoa ja näin ihonsävy tasoittuu ja silottuu. (24 €)

 

Rose Mist + prebiootit. Kosteuttava ja rauhoittava kasvomisti sisältää luomuruusuvettä ja ihon normaali toimintaa tukevia sekä vahvistavia prebiootteja. Raikkaan ruusuntuoksuinen kasvomisti sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, couperosa tai rosacea iholle sekä ikääntyvälle iholle. Ruusuvedellä on kosteuttava, rauhoittava ja ihon punaisuutta vähentävä vaikutus. Prebiootit ovat ihollamme eläviä hyviä bakteereja, jotka pitävät ihomme terveenä ja tasapainoisena. Ne suojaavat ja vahvistavat ihoa. (24 €)

 

www.pureisbeauty.com