IMG_20201103_103348_130
Vallitsevan tilanteen vuoksi palaan jälleen laboratorioon töihin. Tämä tarkoittaa sitä, että hoitolapäiviä on 2-3 viikossa. Maanantaisin Valtakadun sivutoimipisteessä, ti-pe kotihoitolassa Leimaajankujalla. Näin jatketaan alustavasti joulukuun loppuun. Voit edelleen tulla turvallisesti hoitoihin Ekohoitola Kammiin. Olemme kahdestaan hoitolassa ja asiakkaiden välissä on reilusti aikaa. Joten tulethan juuri ennen omaa aikaasi, max 10 minuuttia ennen. Käytän kaikissa hoidoissa maskia ja olisi suositeltavaa myös sinun käyttää niissä hoidoissa missä pystyy. Voit tuoda oman maskin mukana tai ostaa hoitolalta kertakäyttömaskin. Hoidon tarpeen mukaan käytän myös hanskoja. Tullessasi hoitolaan ohjaan sinut ensimmäiseksi pesemään ja desinfioimaan kätesi. Asiakkaiden välissä puhdistan ja desinfioin pinnat.
Muista‼️ Älä tule sairaana hoitoihin. Hoidon peruminen onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla.
Pidetään toisistamme huolta. Tästä kyllä selvitään yhdessä.
Vapaat ajat näet www.ekohoitolakammi.fi