IMG_4638-Edit

Kammin joululahjakortti hoidoista löydät ihanan hemmottelevia hoitoja. Olen valinnut lahjakorttihoitoihin seuraavat hoidot:

  • Anumati Skincare Luonnon Kaunis kasvohoito on rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Hoitoon kuuluu suomalaisilla kuukivillä tehty nesteitä poistava hieronta kasvoille. Hoidossa käytettävä kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Kuukiven energia on hienovaraista, se herättelee vaistoja ja kehottaa kuuntelemaan omaa sisintä. Luonnonkaunis kasvohoito auttaa kuonan poistumista, parantaa mikroverenkiertoa ja solujen hapensaantia. Sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperoottiselle. Tarjous hinta 70 € (norm. 85 €), hoidon kesto 75 min.
  • Kaksin Kammissa: luomukasvohoidot kahdelle yhtäaikaa. Tule ystävän, tyttären, puolison, anopin tai muun tärkeän henkilön kanssa yhtäaikaa kasvohoitoon. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta ja naamio sekä kasvojen, niskahartian ja päänhieronta. Mikä loistava lahjaidea! Varattavissa vain Valtakadun sivutoimipisteeseen. Tarjous hinta 96 € (norm. 116 €), hoidon kesto 90 min.-
  • Kammin tenho. Kokonaisvaltainen hyvän olon hoito alkaa yrttijalkakylvyllä ja jalkojen hemmotteluhoidolla. Kaiken kruunaa luomukasvohoito rentouttavilla hieronnoilla. Tarjous hinta 110 € (norm. 130 €), hoidon kesto 120 min.
  • Luonnotar. Mielen ja kehon täydellisen rentouttava hoito alkaa valitsemallasi seremoniajalkakylvyllä ja äänimatkalla. Jalkaterät kuoritaan ja hierotaan aromaterapeuttisella öljyllä. Hoito jatkuu hemmottelevaan kasvohoitoon ja päättyy äänimaljarentoutukseen. Lahjaksi valitsemasi Kalevala Goddess seremoniakylpysuola. Lempeän rentouttava hoitokokonaisuus vaikka lahjaksi tärkeälle henkilölle! Tarjous hinta 125 € (145 €), hoidon kesto 135 min.

Joulun lahjakorttihoidot voi ostaa tarjoushinnalla 23.12.20 asti. Lahjakortit voi ostaa joko gifti lahjakorttikaupan kautta tai suoraan hoitolalta tai laittamalla minulle meiliä ja saat lahjakortin sähköpostilla. Voin myös postittaa lahjakortin, jolloin siihen lisätään postikulut.