Kuva3

Kiitos kaikille asiakkaille kuluneesta vuodesta! Ihanaa, että olet käynyt hoidoissani ja tukenut näin pienyrittäjää. Pieni ponnistaa eteenpäin 🙂 Ekohoitola Kammi juhlii 2 vuotista taivaltaan erittäin harmillisissa tilanteessa. Vielä kuitenkin porskutetaan eteenpäin, vaikka korona on tuonut mukanaan muutamia harmaita hiuksia. 

 

2 vuotis tarjouksina tammikuussa (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin)

  • Kiinalainen jalkahieronta tutustumistarjouksena 55 € (70 €). Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva kokonaisvaltainen jalkahieronta tehdään jalkateristä polviin. Hoito rentouttaa ja virkistää jalkojen nestekiertoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hieronnassa käsitellään jalkojen alueen meridiaaneja ja akupisteitä. Hierontaa tehdään sekä käsin että guasha välineitä apuna käyttäen. Tässäkin hoidossa on hoidon esteitä, ota yhteyttä mikäli mietityttää voiko hieronnan tehdä sinulle. Hierontaa suositellaan tehtäväksi alussa 1 x viikko viiden viikon ajan ja ylläpitohoitona 1 x kuukaudessa. Hierontaa tehdään molemmissa työpisteissä. Lisäpalvelut vaihtelevat työpisteestä riippuen ja niitä ovat jalkakylpy, kuivakuppaus, yrttilaastarit ja moxaus. Sarjahoitoihin käy hyvin Kammin kanta-asiakaskortti, jolloin joka 5.hoito on -30 %.
  • Kasvohoitoihin ripsien ja kulmien värjäys veloituksetta (muista varata kasvohoito ja lisäpalveluista ripset ja kulmat)

 

Kyselin syksyllä instagramissa mitä mieltä olisitte vuoden hoidoista. Nyt olen saanut valmiiksi kolmen palvelun hoitosetit vuodeksi. Vuoden hoidoissa voi käydä vaikka koko perhe. Vuoden hoidot tulee maksaa ensimmäisellä kerralla kokonaan ja vuosi pyörähtää käyntiin hoitopaketin ostohetkellä. Hoitoja ei voi vaihtaa muihin Ekohoitola Kammin hoitoihin. Hoitopaketit voi ostaa vain hoitolalta.

KOKO PERHEEN VUODEN KASVOHOIDOT

  • sisältää 3 x Lumo kasvohoidon, 1 x Detox kasvohoidon ja 1 x Kosketus kasvohoidon. Hinta 380 € (yksittäin ostettuna 412 €)

KOKO PERHEEN VUODEN HOIDOT

  • sisältää 2 x Hehku kasvohoidon, 1 x Kammin jalkahoito, 1 x perinteinen jalkahoito ja 1 x lämminkivihieronta. Hinta 335 € (yksittäin ostettuna 368 €)

KOKO PERHEEN VUODEN JALKAHOIDOT

  • sisältää 2 x Kammin jalkahoito, 2 x perinteinen jalkahoito (tai 1 x perinteinen jalkahoito ja 1 x Pohjoisen pojan jalkahoito) ja 1 x kiinalainen jalkahieronta. Hinta 320 € (yksittäin ostettuna 350 €)

 

Aloitan yhteistyön Tehy ao819 kanssa. Kaikki ko ammattiosaston jäsenet saavat Ekohoitola Kammin normaalihintaisista palveluista -15% alennusta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin, kuten kuukausitarjouksiin. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Opiskelija ja eläkeläisalennus poistuu vuodenvaihteessa.

 

Hyvää uutta vuotta, 

Ekokosmetologi Katja