EKOPHARMA Helsinki

Ekopharma on suomalainen ammattikosmetiikkasarja, joka saa voimansa suomalaisista marjoista. Marjojen lehti- ja marjauutteiden ja siemenöljyjen lisäksi tuotteisiin tehoa tuovat pre- ja probiootit, peptidit, vitamiinit, hyaluronihappo ja keramidit. Sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan kulmakiviä ovat erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Helsingissä. Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta ajasta ja puhtaasta luonnosta. Marjat ovat täynnä antioksidanttisia ihovitamiineja sekä välttämättömiä omegaä-3 ja omega-6-rasvahappoja sisältäviä siemenöljyjä. Marjat ovat terveen ja kauniin ihon salaisuus.

EKOPHARMA HERUKKA

Hajusteeton herukka-hoitolinja sopii herkän, atooppisen ja couperosa ihon hoitoon. Herukka sarjan tuotteet rauhoittavat ja vahvistavat ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman. Hajusteeton herukka sopii hyvin tuoksuyliherkille ja hajusteallergisille. Mustaherukan marjauute sisältää runsaasti C-vitamiinia sekä kasviperäisiä fenolisia yhdisteitä, jotka toimivat antioksidantteina. Antioksidantit suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta.

Herukka puhdistusemulsio puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa rasvahapoilla ja luonnollinen E-vitamiini suojaa ja rauhoittaa ihoa. (250 ml, 25 €)

Herukka kasvovesi valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuotteiden vaikuttavat aineet ja on koostumukseltaan geelimäinen. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet sisältävät iholle tärkeitä ravinteita ja luonnollisia vitamiineja sekä antioksidantteja. Ruusuvesi rauhoittaa ihoa, glyseriini kosteuttaa ja lakritsijuuriuute vähentää punoitusta. (250 ml, 25 €)

Herukka C-Max hoitovoide sisältää ihon puolustusmekanismeja parantavia prebiootteja sekä ihoa kosteuttavia ja vahvistavia peptidejä. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet sisältävät C-vitamiinia, antioksidantteja ja flavonoideja. Musta

herukan siemenöljy ravitsee ihoa, hyaluronihappo ja glyseriini kosteuttavat ihoa. (30 ml, 35 €)

Herukka C-Max hoitoseerumi rauhoittaa herkkää ja couperoottista ihoa. Mustaherukan lehtiuute sisältää luonnollisia vitamiineja, kaurauute rauhoittaa ja lakritsajuuriuute vähentää ihon punoitusta. Prebiootit parantaa ihon puolustusmekanismeja ja peptidit vahvistavat ja kosteuttavat ihoa. (30 ml, 35 €)

Herukka C-Max silmänympärysvoide hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ja marja- ja lehtiuutteet hoitavat ja rauhoittavat silmänympärysihoa. Silmänympärysiholle kosteutta tuovat glyseriini ja hyaluronihappo. (15 ml, 27 €)

Herukka Siemenöljy rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Sopii erityisesti herkälle, kuivalle ja pintakuivalle iholle. Mustaherukan siemenöljyn teho perustuu sen erinomaiseen rasvahappokoostumukseen. (30 ml, 30 €)

Herukka entsymaattinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää herkkää ihoa. Kuorivana aineena on papaijauute. Lisäksi kuorinta sisältää C-vitamiinipitoista ja antioksidanttista mustaherukan marjauutetta, ihon väriä kirkastavaa persiljauutetta ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. (50 ml, 23 €)

Herukka C-Max kasvonaamio hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa ja marja- ja lehtiuutteet vahvistavat ihoa. Glyseriini, betaiini ja hyaluronihappo kosteuttavat tehokkaasti. Kaurauute rauhoittaa, persiljauute kirkastaa ja prebiootit lisäävät ihon puolustuskykyä. (50 ml, 26 €)

 

EKOPHARMA TYRNI

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Antioksidanttinen tyrni sarja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun. Tyrnimarjauute on erittäin antioksidanttirikasta ja se auttaa ehkäisemään hapettumisen aiheuttamia vaurioita iholla. Tyrni sisältää runsaasti luonnon E-vitamiinia, joka on voimakas ja ihoa suojaava antioksidantti.

Tyrni puhdistusemulsio puhdistaa ihon hellävaraisesti. Puhdistusemulsio ravitsee ja hoitaa ihoa ravinnerikkaalla manteliöljyllä. Tyrnin marjauutteesta iho saa runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja flavonoideja. (250 ml, 25 €)

Tyrni kasvovesi sisältää runsaasti ihoa suojaavia vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja polyfenoloja. Ruusunmarjauute hoitaa ihoa. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, tasapainottaa ihon pH:n ja kosteuttaa pintakui

vaa ja ikääntyvää ihoa. (250 ml, 25 €)

Tyrni päivävoide kiinteyttää ja antaa vahvan antioksidanttisuojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Prebiootit parantavat ihon puolustusmekanismia. Ruusunmarja- ja tyrniuutteiden vitamiinit ja polyfenolit suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksilta. Karitevoi ja tyrninsiemenöljy pehmentävät ihoa, soija- ja riisipeptidit sekä hyaluronihappo kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Voide sisältää C- ja E-vitamiinia. (30 ml, 35 €)

Tyrni yövoide ravitsee, korjaa ja kosteuttaa ihoa. Tyrnin ja ruusunmarjan marjauutteen sisältämät vitamiinit, antioksidantit ja polyfenolit korjaavat vaurioitunutta ihoa. Kasviperäiset peptidit ja C-vitamiini aktivoivat kollageenin tuotantoa. Betaiini ja hyaluronihappo syväkosteuttavat ja tekevät ihosta kimmoisan. (30 ml, 36 €)

Tyrni hoitoseerumi kiinteyttää ja silottaa ikääntynyttä ja rasittunutta ihoa tehokkaasti. Tyrnin siemenöljyn sisältämät rasvahapot ja antioksidantit suojaavat ja ravitsevat ihoa. C-vitamiini tehostaa ihon omaa kollageenisynteesiä ja tasoittaa ihon sävyä. Peptidit kiinteyttävät ihoa ja probiootit parantavat ihon puolustuskykyä. Kurkku-uute, hyaluronihappo, betaiini, glyseriini ja ksylitolijohdannaiset kosteuttavat ihoa. Persiljauute häivyttää pigmenttimuutoksia, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. (30 ml, 35 €)

Tyrni silmäny

mpärysvoide kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa. Kasviperäiset peptidit ja C-vitamiini aktivoivat kollageenisynteesiä ja kiinteyttävät ihoa. Tyrnin ja ruusunmarja uutteet tuovat iholla luonnollisia vitamiineja. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Voide sopii myös huultenympärysihon hoitoon. (15 ml, 27 €)

Tyrni Q10 kasvoöljy on kuivan ihon pelastus. Tyrnin siemenöljy yhdessä ubikinonin ja E-vitamiinin kanssa ravitsevat ja kiinteyttävät ihoa. Kasvoöljy energisoi ihoa, parantaa ihon toimintoja ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. (30 ml, 30 €)

Tyrni AHA duo kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja kirkastaa ihoa. Mekaanisena kuorintana toimii hellävarainen bambujauhe, kun taas AHA-hapot toimivat kemiallisina kuorivina aineina. Kuorinta-aineen sisältämät hedelmähapot ovat peräisin mm. mustikasta, sokeriruo’osta, appelsiinista ja sitruunasta. (50 ml, 24 €)

Tyrni kasvonaamio kiinteyttää ja uudistaa tehokkaasti ikääntyvää ihoa. Tyrnin ja ruusunmarjan uutteet tuovat iholle luonnollisia vitamiineja, peptidit kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa ja hyaluronhappo ja betaiini kosteuttavat ihoa. Karitevoi pehmentää ihoa ja C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon mikroverenkiertoa. Voidaan käyttää myös yövoiteena. (50 ml, 34 €)

 

EKOPHARMA VADELMA

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Vadelma sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia sokereita ja B-ryhmän vitamiineja. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

Vadelma puhdistusvaahto sopii ihon päivittäiseen puhdistukseen. Glyseriini ja vadelman lehti- ja marjauute kosteuttavat tehokkaasti. Tuote sopii myös silmämeikinpoistoon öljyttömän koostumuksen ansiosta. (250 ml, 25 €)

Vadelma kasvovesi kosteuttaa ihoa välittömästi ja tehokkaasti antioksidanttisella vadelman marja-, tupasvilla- ja aloevera lehtiuutteiden avulla. Se sisältää myös ihoa suojaavia antioksidantteja. Kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvoa ja viimeistelee ihon puhdistuksen sekä auttaa ihoa ottamaan vastaan seuraavat hoitotuotteet. (250 ml, 25 €)

Vadelma kasvo

voide 24h kosteuttaa ja heleyttää kuivaa ihoa.Vadelman lehti- ja marjauute sekä tupasvillauute virkistävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Karitevoi ja manteliöljy hoitavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa. (30 ml, 30 €)

Vadelma hoitoseerumi on todellinen ihon tehokosteuttaja. Vadelmaseerumissa prebiootit vahvistavat ihon puolustusmekanismia ja peptidit vahvistavat ihoa. Kosteuttavina aineina ovat mm. hyaluronihappo, vadelma- ja kurkku-uutteet, glyseriini ja ksylitoli. Vadelman lehtiuute on antioksidanttista, ihoa supistavaa ja hoitavaa. Vesiliukoinen manteliöljy hoitaa ihoa ja estää kosteuden haihtumista. (30 ml, 30 €)

Vadelma silmänympärysgeeli kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Sopii erityisesti nuoren ja pintakuivan silmänympärysihon hoitoon. Kosteuttavina aineina ovat vadelman marjauute, ksylitoli ja hyaluronihappo. (15 ml, 24 €)

Vadelman siemenöljy on tarkoitettu kuivalle ja pintakuivalle iholle vahvistamaan ja ylläpitämään ihon nuorekkuutta. Öljy kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa ihoa sekä ravitsee ihoa rasvahapoilla ja vitamiineilla. Sisältää pa

ljon hyviä antioksidantteja. (30 ml, 30 €)

Vadelma kasvokuorinta kosteuttaa, kirkastaa ja hoitaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Mekaanisena kuorivana aineena toimii bambujauhe. Kosteuttavina aineina toimivat vadelman marjauute, ksylitoli ja glyseriini. Sopii hyvin normaalille, pintakuivalle ja sekaiholle. (50 ml, 23 €)

Vadelma kasvonaamio kosteuttaa ja kirkastaa tehokkaasti pintakuivaa ihoa. Se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia kuten aloe veraa, hyaluronhappoa ja vadelman marjauutetta. (50 ml, 25 €)

 

EKOPHARMA KARPALO

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää tulehdusta. Karpalo sisältää antimikrobisia polyfenoleita, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua. Ne puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Prebiootit tukevan ihon luontaisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja ehkäisevät tulehdusten syntyä. Piparmintun eteerinen öljy raikastaa ja puhdistaa sekä supistaa ihohuokosia.

Karpalo puhdistusöljy oil-to-milk on vesiliukoinen kasvojenpuhdistusöljy, joka muuntuu iholla maitomaiseksi emulsioksi. Sisältää antioksidanttisia karpalon ja viinirypäleen siemenöljyjä ja ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Sopii kaikille ihotyypeille atooppisesta rasvaiseen. (100 ml, 18 €)

Karpalo puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti tukien ihon omaa pH-tasapainoa. Kosteuttavina ainesosina mm. glyseriini. Karpalouute on antioksidanttista ja sillä on antimikrobisia ominaisuuksia. Piparmintun eteerinen öljy viilentää ihoa ja tasapainottaa talintuotantoa. (250 ml, 25 €)

Karpalo kasvovesi tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Aloe kosteuttaa ja rauhoittaa ja pajunkuoriuutteen salisyylihappo lievittää tulehdusta, rauhoittaa ihoa ja hillitsee talintuotantoa. Piparmintun eteerinen öljy raikastaa ihoa ja tasapainottaa talintuotantoa. (250 ml, 25 €)

Karpalo öljytön kasvovoide kosteuttaa ja rauhoittaa normaalia-, seka-, rasvaista- ja akne ihoa. Prebiootit vahvistavan ihon puolustusmekanismeja, piparminttuöljy tasapainottaa talintuotantoa ja hyaluronihappo, aloevera ja glyseriini kosteuttavat ihoa. (30 ml, 30 €)

Karpalo A-vitamiini hoitovoide vähentää tulehdusta. Sopii erinomaisesti sekä akneihon että rosacean hoitoon. A-vitamiini tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja edistää ihon uusiutumista. Sinkkioksidi suojaa ja rauhoittaa ihoa, glyseriini ja betaiini kosteuttava ihoa ja luonnolliset AHA-hapot kirkastavat ihoa. Timjamiuute lievittää ja ehkäisee tulehduksia. (30 ml, 33 €)

Karpalo siemenöljy sisältää tärkeitä rasvahappoja, jotka ravitsevat, vahvistavat ja suojaavat ihoa. Tasapainottaa rasvaisen ja akneihon talintuotantoa ja säilyttää ihon kosteustasapainon. (30 ml, 30 €)

Karpalo kasvonaamio kirkastaa, tasapainottaa ja rauhoittaa tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa. Kaoliini puhdistaa ihoa ja poistaa iholta ylimääräistä rasvaa ja hillitsee talintuotantoa. Karpalon marjauute on antioksidanttista ja antimikrobista. Prebiootit vahvistavat ihon puolustusmekanismeja ja piparminttuöljy viilentää ihoa. (50 ml, 25 €)