talvikuva

Olen siirtynyt kasvohoidoissa pääasiassa kotimaisen Ekopharman ammattisarjan käyttöön. Ekopharma on suomalainen ammattikosmetiikkasarja, joka saa voimansa suomalaisista marjoista. Marjojen lehti- ja marjauutteiden ja siemenöljyjen lisäksi tuotteisiin tehoa tuovat pre- ja probiotiit, peptidit, vitamiinit, hyaluronihappo ja keramidit. Sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan kulmakiviä ovat erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Helsingissä. Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta ajasta ja puhtaasta luonnosta. Marjat ovat täynnä antioksidanttisia ihovitamiineja sekä välttämättömiä omega.3 ja omega-6-rasvahappoja sisältäviä siemenöljyjä. Marjat ovat terveen ja kauniin ihon salaisuus. (lähde: Ekopharma)

 

Ekopharma marjamatka yksilöllisiin kasvohoitoihin kuuluu kosteuttava vadelma, puhdistava karpalo, rauhoittava ja tuoksuton herukka ja kiinteyttävä tyrni. Marjamatka kasvohoidot tehdään aina ihosi tarpeiden mukaan. Sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi tarvitsee, valitse vain haluamasi hoitoaika. Kammin Nätti hoitoja löytyy 60/75/90 min hoidot. Hoitoihin kuuluu aina puhdistus, kuorinta ja naamio, lisäksi 90 min hoitoon jalkakylpy. Mikäli ihossasi on paljon hoidettavaa suosittelen varaamaan pidemmän hoitoajan.

Kammin Nätti 60 min – 70 €

Kammin Nätti 75 min – 78 €

Kammin Nätti 90 min – 89 €

 

Olen käynyt Access Bars® energiahoito koulutuksen.  Access Bars® hoidossa käydään läpi päässä sijaitsevat 32 energiapistettä kevyesti koskettamalla. Hoito auttaa sinua rentoutumaan ja pääsemään eroon erilaisista uskomuksista, rajoituksista, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Tämä on kuin tietokoneen delete-näppäimen käyttämistä. Näin vapautetaan kaikki ajatukset, tunteet ja tuntemukset, jotka pitävät sinua jumissa ja jotka pakottavat sinua toistamaan samoja malleja elämässäsi yhä uudelleen ja uudelleen. Lempeä tekniikka vapauttaa kehossasi varastoituneet fyysiset ja henkiset tukkeutumat ja auttavat sinua elämän eri osa-alueilla.

 

Kasvohoitoihin on lisätty myös Reikin ja kasvohoidon yhdistelmähoito: Valon kosketus. Valon kosketus – energeettinen kasvohoito on tehokas ja erittäin rentouttava energia- ja kasvohoidon yhdistelmä. Hoitoon kuuluu maadoitus, kasvojen puhdistus, kuorinta, energeettinen kasvohieronta Shirodara hoitoöljyllä ja ihon mukaan räätälöity savinaamio. Naamion aikana saat lempeää energiahoitoa. Hoidon kesto 75 min / 80 €.

 

Helmikuun hoitotarjouksina ovat:

  • Access Bars® tutustumistarjouksena 60 € (norm. 70 €) / 75 min
  • Valon kosketus – energeettinen kasvohoito 70 € (norm. 80 €) / 75 min
  • Guasha kasvohoito ja guasha lasta 70 € (norm. 85 €) / 60 min

 

Kaksin Kammissa hoidosta on tullut kyselyä, että tekeekö sitä kaksi hoitajaa. No ei tee. Toimin yksin yrityksessäni, joten teen hoidon yksin. Mikä siis tarkoittaa sitä, että 90 min hoitoaika jaetaan kahdelle. Hoitoprotokolla menee suunnilleen näin. Hoito aloitetaan lyhyellä äänimalja soitolla, jonka jälkeen toiselle aloitetaan kasvohoito (puhdistus, kuorinta ja naamio) ja naamion vaikutusaikana siirrytään toiseen asiakkaaseen. Muutamia hoitoja kuten kuumakivi- ja aromahieronta on mahdollista saada kahden hoitajan tekemänä ja niistä täytyy olla yhteydessä Santa’s Beautyn Minnaan. Aika varataan Santa’s Beautyn kautta www.santasbeauty.com.