Hinnasto
Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -15 % alennuksen hoidoista ja -5 % alennuksen tuotteista. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2019 alkaen sisältäen alv 24 %. Peruuttamattomista ajoista peritään 50 % hoidon hinnasta. Peruutukset viimeistään 24 h aikaisemmin puhelimitse, txt- tai whatsup-viestillä. Sähköpostilla peruttuja aikoja ei huomioida. Samalle päivälle ajan saa parhaiten soittamalla 050 471 8121.
Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu ihoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Vähintään kolmen kerran sarjahoidot -15 %.
Silmänympärysihonhoito (30 min)
35 €
Silmänympärysalueen hoito kiinteyttää, kirkastaa ja virkistää silmänympärysihoa sekä laskee turvotusta ja vähentää tummia silmänalusia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hieronta, Argital vihreäsavi silmänympärysnaamio ja -voide. Ihanteellinen hoito ennen juhlia kirkastamaan ihoa ja poistamaan turvotusta. Voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä.
Kasvojen pikavirkistys (30 min)
40 €
Tämä sopii sinulle kun aikaa ei ole paljon, mutta haluat hetken hengähdystauon arjen kiireestä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta tai naamio ja hoitovoiteet.
Rentouttava kasvohieronta (35 min)
45 €
Hengähdyshetki arjen kiirestä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja hoitovoiteet.
Guasha hoito (45 min)
55 €
Gua Sha hieronta rentouttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa ja kipeitä lihaksia. Hieronta aktivoi kuona-aineiden poistumista, supistaa ihohuokosia ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Säännöllinen hieronta tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien syntymistä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, guasha, naamio ja hoitovoiteet.
Kasvokuppaus (45 min)
55 €
Kasvokuppaus auttaa kasvojen energiankiertoon, jolloin iho saa terveen värin ja kauniin hehkun. Kuppaus poistaa kasvoilta kuona-aineita ja ihon ravinteiden saanti paranee. Kuppaus madaltaa juonteita tehokkaasti ja kiinteyttää ihoa. Hoito on tehokas myös aknearpiin, epäpuhtauksiin ja paksuun ihoon. Alkupuhdistus, kasvojen ja dekolteen kuivakuppaus, naamio ja hoitovoiteet.
Kaunis iho kasvohoito (50 min)
60 €
Tehokosteutusta kuivalle ja pintakuivalle iholle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, jaderollaus, naamio, dekoltee ja niskahartia hieronta sekä hoitovoiteet.
Perinteinen ihonpuhdistus (60 min)
65 €
Sopii kaikenikäisille 12 v ylöspäin, miehille ja naisille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus, tarvittaessa miliumien poisto, naamio ja hoitovoiteet.
Miesten kasvohoito (60 min)
65 €
Miehen ihon tarpeet huomioon ottava kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa syväpuhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.
Kuulas kasvohoito (60 min)
70 €
Kuulas kasvohoito kosteuttaa, viilentää ja tasapainottaa ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, aktiivihiilinaamio, kukkaisseerumi, guasha-hieronta, kangasnaamio ja hoitovoiteet. Naamioiden aikana käsi-, niskahartia ja pääalueen hieronta. Sopii kaikille ihotyypeille.
Ihonpuhdistus ihomatoimurilla (60 min)
70 €
Ihonpuhdistusimuri on tehokas kasvohoitolaite ihohuokosten puhdistukseen, mustapäiden ja ylimääräisen talin poistoon sekä ihon kuorintaan. Käytetään paikallisesti pääasiassa nenän ja leuan alueelle. Tyhjiöimutekniikan avulla mustapäät ja ylimääräinen tali nousevat ihon pintaan. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, höyrytys ja naamio hoidettaville alueille, mustapäiden imurointi ja tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus sekä rauhoittava naamio. Hoito sopii naisille ja miehille. Hoitoa ei tehdä: couperosa-alueille, herkälle, haavautuneelle tai ihottumaiselle iholle, aktiivisen aknen aikaan, raskaana oleville, alle 15 vuotiaille sekä herkästi mustelmia saaville.
Luomukasvohoito AHA tai BHA hapotuksella (60 min)
72 €
Kosteuttava, kirkastava ja puhdistava hoito. AHA-hedelmähappohoito sopii ikääntyvälle iholle anti-ageing tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen sekä tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. BHA-happohoito on suunniteltu epäpuhtaan, tukkoisen, suuri huokoisen, aknearpisen, paksuntuntuisen ja elottoman ihon hoitoon. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hapotus kasvojen ja kaulan alueelle, naamio, hieronta dekolteen ja päänalueelle sekä hoitovoiteet. Ei tehdä antibiootti-, roacutan- tai kortisonilääkityksen aikana.
Yksilöllinen luomukasvohoito (90 min)
82 €
Kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan. Se voi olla kosteuttava, puhdistava, kirkastava, rauhoittava tai anti-age. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus ja/tai ultraäänipuhdistus, tarvittaessa miliumien poisto, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Hoidon kesto vaihtelee 70-90 min.
DetoxEnergia+ kasvohoito (80 min)
84 €
Anumati Naturals syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoa ja kehoa. Tehokas ja hellävarainen kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa. Hoitoon kuuluu puhdistava jalkakylpy, alkupuhdistus, detox-naamio ja jalkapohjahieronta, energianaamio ja niskan, kaularangan ja päänhieronta sekä hoitovoiteet.
Kaamos kasvohoito (90 min)
92 €
Syksyn pimeneviin iltoihin arjen kiireestä pieni hetki luksusta. Rentouttava ja pehmittävä kasvohoito sinulle joka pidät hieronnoista. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä jatkuen kolmella erilaisella kasvohieronnalla ja kahdella kasvonaamiolla. Sopii kaikille ihotyypeille.
Luonnonkaunis (75 min)
97 €
Rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Sisältää alkurentoutuksen, pintapuhdistuksen, kuorinnan, suomalaisilla kuukivillä tehdyn nesteitä poistavan hieronnan kasvoille, kirkastavan ja kosteuttavan naamion sekä dekoltee-, hartia- ja päähieronnan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperoottiselle. Ihana lahjaidea läheiselle!