Hinnasto
Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -10 % alennuksen hoidoista klo 9.00-15.00 välillä.Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.11.2020 alkaen sisältäen alv 24 %. Peruuttamattomista ajoista peritään 50 %

hoidon hinnasta. Peruutukset viimeistään 24 h aikaisemmin puhelimitse, txt- tai whatsup-viestillä.

Sähköpostilla peruttuja aikoja ei huomioida.

Samalle päivälle ajan saa parhaiten soittamalla 050 471 8121.
Kasvohoidot tehdään suomalaisella Anumati Skincare ja sveitsiläisellä Farfallan ammattilaissarjoilla.
Puhdistava kasvohoito nuorelle (60 min)
55 €
Ihon syväpuhdistus 12-17 vuotiaille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyry, mekaaninen ihonpuhdistus ja naamio. Naamion aikana käsien hieronta. Opastus ihon kotihoitoon.
Guasha kasvohoito (60 min)
65 €
Guasha hieronta rentouttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa. Hieronta aktivoi kuona-aineiden poistumista, supistaa ihohuokosia ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, guasha ja jaderullaus sekä naamio. Naamion aikana päähieronta guasha-lastalla.
Kosketus - yksilöllinen luomukasvohoito (60 min)
70 €
Yksilöllinen luomukasvohoito ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta eri menetelmiä käyttäen ja naamio. Naamion aikana dekoltee-niska-hartia hieronta.
Hehku - yksilöllinen luomukasvohoito (75 min)
78 €
Yksilöllinen luomukasvohoito ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, ultra, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta eri menetelmiä käyttäen ja naamio. Naamion aikana dekoltee-niska-hartia hieronta.
Hohde - hedelmähappohoito (60 min)
75 €
Happohoito on hellävarainen, pinnallinen ihon kuorinta. Hoidot sopivat moniin erilaisiin ihon tarpeisiin. Iho kirkastuu, raikastuu ja sen sävy paranee heti ensimmäisellä hoitokerralla. AHA-hedelmähappohoito sopii ikääntyvälle iholle ja värierojen tasoittamiseen sekä tehokkaana lisänä kuivan ja normaalin ihon hoitoon. Valkoista pajua sisältävä BHA-happokuorinta sopii epäpuhtaan, tukkoisen, aknearpisen ja elottoman ihon hoitoon. Hoitoon sisältyy happokuorinnan lisäksi guasha hieronta, rauhoittava naamio sekä niska-hartia ja dekolteen hieronta. Hoito tehdään Anumati Skincare sarjan tuotteilla. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla 1-2 viikon välein.
Lumo - yksilöllinen luomukasvohoito (90 min)
85 €
Yksilöllinen luomukasvohoito ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu jalkakylpy ja jalkojen hieronta, alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, ultra, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta eri menetelmiä käyttäen, silmänmpärys ja dekolteen hoito sekä naamio. Naamion aikana dekoltee-niska-hartia hieronta.
Anumati Skincare DetoxEnergy C+ kasvohoito (90 min)
85 €
Detox-hoito on syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta, ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Kasvohoito sisältää erikoisnaamiot, puhdistavan ja energisoivan. Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä. Detox naamion aikana tehdään jalkapohjien hieronta. Energisoiva naamio tuo loistoa ja energiaa iholle, superhedelmien upealla cocktaililla. Hoitovaihe rentouttaa ja virkistää kehoa konaisvaltaisen niska-hartia-pää hieronnan avulla.
Luonnonkaunis (75 min)
85 €
Anumati Skincare rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Hoitoon kuuluu suomalaisilla kuukivillä tehty nesteitä poistava hieronta kasvoille. Hoidossa käytettävä kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Kuukiven energia on hienovaraista, se herättelee vaistoja ja kehottaa kuuntelemaan omaa sisintä. Luonnonkaunis kasvohoito auttaa kuonan poistumista, parantaa mikroverenkiertoa ja solujen hapensaantia. Sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperoottiselle. Ihana lahjaidea läheiselle!
Heleä - anti-age kasvohoito (90 min)
95 €
Kirkastava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle + 45 v. Kasvohoito tukee ikääntyvän ihon uusiutumisprosessia ja tekee ihosta heleän ja säteilevä. Hoito kosteuttaa, virkistää ja kiinteyttää ihoa. Hoitoon kuuluu jalkakylpy, alkurentoutus, pintapuhdistus, kuorinta, yrttihöyry, guasha, kultanaamio, kiinteyttävä kasvohieronta, kiinteyttävä kasvonaamio sekä käsien kuorinta ja hieronta. Hoito tehdään Farfallan Immortelle linjan tuotteilla.
Kaksin Kammissa (90 min)
116 €
Luomukasvohoidot kahdelle yhtäaikaa. Tule ystävän, tyttären, puolison, anopin tai muun tärkeän henkilön kanssa yhtäaikaa kasvohoitoon. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta ja naamio sekä kasvojen, niskahartian ja päänhieronta. Mikä loistava lahjaidea! Varattavissa vain Valtakadun sivutoimipisteeseen.