Hinnasto
Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -15 % alennuksen hoidoista ja -5 % alennuksen tuotteista. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2019 alkaen sisältäen alv 24 %. Peruuttamattomista ajoista peritään 50 % hoidon hinnasta. Peruutukset viimeistään 12 h aikaisemmin puhelimitse, txt- tai whatsup-viestillä. Sähköpostilla peruttuja aikoja ei huomioida. Samalle päivälle ajan saa parhaiten soittamalla 050 471 8121.
Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu ihoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Vähintään kolmen kerran sarjahoidot -15 %.
Kasvojen pikavirkistys (35 min)
40 €
Tämä sopii sinulle kun aikaa ei ole paljon, mutta haluat hetken hengähdystauon arjen kiireestä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoiteet.
Silmänympärysihonhoito (30 min)
35 €
Silmänympärysalueen hoito kiinteyttää, kirkastaa ja virkistää silmänympärysihoa sekä laskee turvotusta ja vähentää tummia silmänalusia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hieronta, Argital vihreäsavi silmänympärysnaamio ja -voide. Ihanteellinen hoito ennen juhlia kirkastamaan ihoa ja poistamaan turvotusta. Voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä.
Rentouttava kasvohieronta (50 min)
45 €
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja voide. Hemmotteleva hoito kaikille ihotyypeille.
Nuorison ihonpuhdistus (60 min)
55 €
Tarkoitettu 12-17-vuotiaille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus, rauhoittava naamio ja hoitovoiteet.
Kaunis iho kasvohoito (50 min)
60 €
Tehokasta kosteutusta kuivalle ja pintakuivalle iholle. Rauhoittaa myös punoittavaa ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, ruusukvartsi-rollaus, naamio, dekoltee-, niskahartia- ja päähieronta sekä hoitovoiteet.
Orvokki kasvohoito (60 min)
65 €
Kosteuttava, ravitseva ja uudistava kasvohoito tehdään Argital-sarjan tuotteilla. Sopii kaikille ihotyypeille erityisesti allergiselle ja herkistyneelle iholle sekä tuoksuherkille. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat dermatologisesti testattu. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana käsihieronta. Lopuksi tasapainottava aktivoitu vihreä savijuoma.
Anumati Naturals happohoidot (60 min)
70 €
AHA-hedelmähappohoito syväpuhdistaa ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, naamio, hieronta ja hoitovoiteet. Sopii ikääntyvälle iholle anti-ageing tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen sekä tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. BHA-happohoito on suunniteltu epäpuhtaan, tukkoisen, suuri huokoisen, aknearpisen, paksuntuntuisen ja elottoman ihon hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion, hieronnan ja hoitovoiteet.
Kuulas kasvohoito (60 min)
70 €
Kuulas kasvohoito kosteuttaa, viilentää ja tasapainottaa ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, aktiivihiilinaamio, kukkaisseerumi, guasha-hieronta, kangasnaamio ja hoitovoiteet. Naamioiden aikana käsi-, niskahartia ja pääalueen hieronta. Sopii kaikille ihotyypeille.
Kasvojen laitehoidot (70 min)
70 €
Vaihtoehtoina timanttikuorinta tai ultraääni-kasvohoito. Timanttikuorinta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoito on tehokas, hellävarainen ja kivuton. Hoito puhdistaa, uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa sekä poistaa epäpuhtauksia ja häivyttää pintaryppyjä, laajentuneita ihohuokosia ja pinnallisia aknearpia. Hoidon esteet: allerginen iho, ihosairaus, antibiootti-, isotretinoiini- (roaccutan) tai kortísonilääkitys. UÄ-kasvohoito on kasvojen syväpuhdistus ilman kipua. Sitä käytetään pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. UÄ-kasvohoito mm vähentää näppylöitä ja aknea, syväpuhdistaa, uudistaa ja kosteuttaa ihoa.
Yksilöllinen luomukasvohoito (90 min)
73 €
Juuri Sinulle tai hänelle räätälöity kasvohoito ihon tarpeiden mukaan. Hoito voi olla kosteuttava, puhdistava, kirkastava, rauhoittava tai rentouttava. Hoidon kesto vaihtelee 70-90 min.
Kammin suklaakasvohoito (60 min)
75 €
Anumati Naturals hemmotteleva kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, vadelma ja mustaherukka kuorinta, kasvohieronta, raakasuklaata sisältävä naamio, jonka aikana dekoltee/hartia/käsi hieronta vanilja moussella sekä hoitovoiteet.
DetoxEnergia+ kasvohoito (80 min)
82 €
Anumati Naturals syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoa ja kehoa. Tehokas ja hellävarainen kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa. Hoitoon kuuluu puhdistava jalkakylpy, alkupuhdistus, detox-naamio ja jalkapohjahieronta, energianaamio ja niskan, kaularangan ja päänhieronta sekä hoitovoiteet.
Miesten rentouttava kasvohoito (50min)
60 €
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, niskahartia/päähieronta ja hoitovoiteet.
Miesten syväpuhdistava kasvohoito (50min)
65 €
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta tai ultraäänipuhdistus, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, niskahartia/päähieronta ja hoitovoiteet.