Hinnasto
Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -15 % alennuksen hoidoista ja -5 % alennuksen tuotteista. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2019 alkaen sisältäen alv 24 %. Peruuttamattomista ajoista peritään 50 % hoidon hinnasta. Peruutukset viimeistään 12 h aikaisemmin puhelimitse, txt- tai whatsup-viestillä. Sähköpostilla peruttuja aikoja ei huomioida. Samalle päivälle ajan saa parhaiten soittamalla 050 471 8121.
Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu ihoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Vähintään kolmen kerran sarjahoidot -15 %.
Gua Sha -kasvohieronta (30 min)
25 €
Gua Sha hieronta rentouttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa ja kipeitä lihaksia. Hieronta aktivoi kuona-aineiden poistumista, supistaa ihohuokosia ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Säännöllinen hieronta tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien syntymistä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, guasha ja jaderollaus hieronta sekä hoitovoide. (Voit varata myös 15 min shoppiajan, jossa pääsee kokeilemaan guasha hierontaa 15 €:lla)
Silmänympärysihonhoito (30 min)
35 €
Silmänympärysalueen hoito kiinteyttää, kirkastaa ja virkistää silmänympärysihoa sekä laskee turvotusta ja vähentää tummia silmänalusia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hieronta, Argital vihreäsavi silmänympärysnaamio ja -voide. Ihanteellinen hoito ennen juhlia kirkastamaan ihoa ja poistamaan turvotusta. Voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä.
Kasvojen pikavirkistys (35 min)
40 €
Tämä sopii sinulle kun aikaa ei ole paljon, mutta haluat hetken hengähdystauon arjen kiireestä. Hoito on joko kirkastava (AHA tai BHA hapotus), kosteuttava (kuorinta ja naamio) tai puhdistava (ultraäänipuhdistus). Hoitoon kuuluu lisäksi aina alkupuhdistus ja hoitovoiteet.
Rentouttava kasvohieronta (50 min)
45 €
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja voide. Hemmotteleva hoito kaikille ihotyypeille.
Kaunis iho kasvohoito (50 min)
60 €
Tehokasta kosteutusta kuivalle ja pintakuivalle iholle. Rauhoittaa myös punoittavaa ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, ruusukvartsi-rollaus, naamio, dekoltee-, niskahartia- ja päähieronta sekä hoitovoiteet.
Perinteinen ihonpuhdistus (60 min)
65 €
Sopii kaikenikäisille 12 v ylöspäin, miehille ja naisille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus, tarvittaessa miliumien poisto, naamio ja hoitovoiteet.
Orvokki kasvohoito (60 min)
65 €
Kosteuttava, ravitseva ja uudistava kasvohoito tehdään Argital-sarjan tuotteilla. Sopii kaikille ihotyypeille erityisesti allergiselle ja herkistyneelle iholle sekä tuoksuherkille. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat dermatologisesti testattu. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana käsihieronta. Lopuksi tasapainottava aktivoitu vihreä savijuoma.
Miesten kasvohoito (60 min)
65 €
Miehen ihon tarpeet huomioon ottava kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa syväpuhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.
Kuulas kasvohoito (60 min)
70 €
Kuulas kasvohoito kosteuttaa, viilentää ja tasapainottaa ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, aktiivihiilinaamio, kukkaisseerumi, guasha-hieronta, kangasnaamio ja hoitovoiteet. Naamioiden aikana käsi-, niskahartia ja pääalueen hieronta. Sopii kaikille ihotyypeille.
Luomukasvohoito AHA tai BHA hapotuksella (60 min)
72 €
Kosteuttava, kirkastava ja puhdistava hoito. AHA-hedelmähappohoito sopii ikääntyvälle iholle anti-ageing tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen sekä tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. BHA-happohoito on suunniteltu epäpuhtaan, tukkoisen, suuri huokoisen, aknearpisen, paksuntuntuisen ja elottoman ihon hoitoon. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hapotus kasvojen ja kaulan alueelle, naamio, hieronta dekolteen ja päänalueelle sekä hoitovoiteet.
Timanttikasvohoito (70 min)
73 €
Timanttikuorinta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoito on tehokas, hellävarainen ja kivuton. Hoito puhdistaa, uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa sekä poistaa epäpuhtauksia ja häivyttää pintaryppyjä, laajentuneita ihohuokosia ja pinnallisia aknearpia. Hoidon esteet: allerginen iho, ihosairaus, antibiootti-, isotretinoiini- (roaccutan) tai kortísonilääkitys. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttikuorinta, rauhoittava naamio ja hoitovoiteet.
Yksilöllinen luomukasvohoito (90 min)
82 €
Kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan. Se voi olla kosteuttava, puhdistava, kirkastava, rauhoittava tai anti-age. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus ja/tai ultraäänipuhdistus, tarvittaessa miliumien poisto, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Hoidon kesto vaihtelee 70-90 min.
DetoxEnergia+ kasvohoito (80 min)
84 €
Anumati Naturals syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoa ja kehoa. Tehokas ja hellävarainen kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa. Hoitoon kuuluu puhdistava jalkakylpy, alkupuhdistus, detox-naamio ja jalkapohjahieronta, energianaamio ja niskan, kaularangan ja päänhieronta sekä hoitovoiteet.
Kaamos kasvohoito (90 min)
92 €
Syksyn pimeneviin iltoihin arjen kiireestä pieni hetki luksusta. Rentouttava ja pehmittävä kasvohoito sinulle joka pidät hieronnoista. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä jatkuen kolmella erilaisella kasvohieronnalla ja kahdella kasvonaamiolla. Sopii kaikille ihotyypeille.