Hinnasto
Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -10 % alennuksen hoidoista klo 9.00-15.00 välillä.Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2020 alkaen sisältäen alv 24 %. Peruuttamattomista ajoista peritään 50 %

hoidon hinnasta. Peruutukset viimeistään 24 h aikaisemmin puhelimitse, txt- tai whatsup-viestillä.

Sähköpostilla peruttuja aikoja ei huomioida.

Samalle päivälle ajan saa parhaiten soittamalla 050 471 8121.
Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu ihoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Hoidot tehdään Anumati Naturalsin ja Argitalin tuotteilla. Vähintään kolmen kerran sarjahoidot -10%.
Silmänympärysihonhoito (30 min)
35 €
Silmänympärysalueen hoito kiinteyttää, kirkastaa ja virkistää silmänympärysihoa sekä laskee turvotusta ja vähentää tummia silmänalusia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hieronta kuukivillä, vihreäsavi silmänympärysnaamio ja -voide. Ihanteellinen hoito ennen juhlia kirkastamaan ihoa ja poistamaan turvotusta. Voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä.
Kammin hetki (30 min)
40 €
Tämä sopii sinulle kun aikaa ei ole paljon, mutta haluat hetken hengähdystauon arjen kiireestä. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana päänhieronta. Hoidossa käytetään Anumati Naturalsin tai Argitalin tuotteita.
Guasha hoito (45 min)
55 €
Gua Sha hieronta rentouttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa ja kipeitä lihaksia. Hieronta aktivoi kuona-aineiden poistumista, supistaa ihohuokosia ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Säännöllinen hieronta tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien syntymistä. Argitalin tuotteilla tehtävään kasvohoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, guashaus kasvoille ja dekolteelle sekä naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana pääalueen hieronta.
Kasvokuppaus (45 min)
55 €
Kasvokuppaus auttaa kasvojen energiankiertoon, jolloin iho saa terveen värin ja kauniin hehkun. Kuppaus poistaa kasvoilta kuona-aineita ja ihon ravinteiden saanti paranee. Kuppaus madaltaa juonteita tehokkaasti ja kiinteyttää ihoa. Hoito on tehokas myös aknearpiin, epäpuhtauksiin ja paksuun ihoon. Argitalin tuotteilla tehtävään kasvohoitoon kuuluu, pintapuhdistus, kuorinta, kasvojen ja dekolteen kuivakuppaus sekä naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana pääalueen hieronta.
Perinteinen ihonpuhdistus (60 min)
65 €
Hoitoon kuuluu kaksoispuhdistus, kuorinta, yrttihöyry, syväpuhdistus mekaanisesti ja rauhoittava naamio sekä hoitovoiteet. Tarkoitettu 11-17 v. Naamion aikana käsien hieronta. Hoidossa käytetään Anumati Naturalsin tai Argitalin tuotteita.
Pohjoisen pojan kasvohoito (60 min)
70 €
Anumati for Men. Ihon tarpeet huomioon ottava kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, yrttihöyry, kuorinta tai hapotus, syväpuhdistus tai hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana pääalueen hieronta.
Ihonpuhdistus ihomatoimurilla (60 min)
70 €
Ihonpuhdistusimuri on tehokas kasvohoitolaite ihohuokosten puhdistukseen, mustapäiden ja ylimääräisen talin poistoon sekä ihon kuorintaan. Käytetään paikallisesti pääasiassa nenän ja leuan alueelle. Tyhjiöimutekniikan avulla mustapäät ja ylimääräinen tali nousevat ihon pintaan. Argitalin tuotteilla tehtävään kasvohoitoon kuuluu pintapuhdistus, ultraääni, yrttihöyry + naamio, ihomatojen imurointi ja poisto sekä rauhoittava naamio ja hoitovoiteet. Hoito sopii naisille ja miehille. Hoitoa ei tehdä: couperosa-alueille, herkälle, haavautuneelle tai ihottumaiselle iholle, aktiivisen aknen aikaan, raskaana oleville, alle 15 vuotiaille sekä herkästi mustelmia saaville.
Kammin perinteinen kasvohoito (60 min)
75 €
Perinteinen kasvohoito Argital-sarjan tuotteilla herkälle, kuivalle, seka- tai rasvaiselle iholle. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, yrttihöyry, hoitava kuorinta, lempeä hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana pääalueen hieronta.
Kammin luomukasvohoito (90 min)
95 €
Yksilöllisesti räätälöity kasvohoito Anumati Naturalsin tuotteilla ihon tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, yrttihöyry + kuorinta tai hapotus, tarvittaessa ihon mekaaninen puhdistus ja ultraääni, kulmien siistiminen, kasvo- ja pääalueenhieronta, naamio ja silmänympärysalueen hoito sekä hoitovoiteet. Naamion aikana jalkaterien hieronta. Sopii Sinulle, joka haluat saada perinteisen ja pitkän kasvohoidon 2-6 x/vuodessa. Hoito sopii herkimmällekin iholle. Ihana lahjaidea läheiselle!
DetoxEnergia+ kasvohoito (80 min)
88 €
Anumati Naturalsin syväpuhdistava detox kasvohoito kaikille ihotyypeille. Hoitoon kuuluu yrttijalkakylpy, alkurentoutus, pintapuhdistus, detox-naamio ja jalkapohjahieronta, kasvokuppaus, energia naamio ja pääalueen hieronta.
Luonnon hohde (75 min)
85 €
Ihoa kirkastava, korjaava ja sävyä tasoittava kasvohoito aikuiselle iholle. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, AHA- tai BHA-happokuorinta, kasvo- ja pääalueenhieronta, guasha, naamio ja silmänympärysalueen hoito . Naamion aikana jalkaterien hieronta. Hoidossa käytetään Anumati Naturalsin ja Argitalin tuotteita
Kaamos kasvohoito (90 min)
92 €
Arjen kiireestä pieni hetki luksusta. Rentouttava ja pehmittävä kasvohoito sinulle joka pidät hieronnoista. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä jatkuen kolmella erilaisella kasvohieronnalla ja kahdella kasvonaamiolla. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidossa käytetään Anumati Naturalsin ja Argitalin tuotteita.
Luonnon lumo (90 min)
95 €
Aikuisen ihon anti-age hoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, yrttihöyry+kuorinta tai hapotus, kasvo-, dekoltee- ja pääalueenhieronta, guasha, naamio, silmänympärysalueen ja dekolteen hoito sekä hoitovoiteet. Jalkaterien ja käsien hieronta naamion aikana. Hoidossa käytetään Anumati Naturalsin ja Argitalin tuotteita.
Luonnonkaunis (75 min)
97 €
Rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Sisältää alkurentoutuksen, pintapuhdistuksen, kuorinnan, suomalaisilla kuukivillä tehdyn nesteitä poistavan hieronnan kasvoille, kirkastavan ja kosteuttavan naamion sekä dekoltee-, hartia- ja päähieronnan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperoottiselle. Ihana lahjaidea läheiselle!
Luonnon loiste (60 min)
109 €
Luksusta luonnosta ihonhoitoon RimitaLUXE kulta-arkki käsittelyllä. Ylellinen anti-age hoito, joka kiinteyttää, silottaa ja heleyttää ihoa. Tehostaa ihon kollageenin tasoa ja elastisuutta. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, kuorinta, kasvo-, dekoltee- ja päänalueen hieronta, 24 karaatin kulta-arkki käsittely ja käsien ihoa hoitava ja kirkastava happokuorinta. Hoitoa suositellaan 5 x sarjana 2 viikon välein.