Hinnasto
Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -10 % alennuksen hoidoista klo 9.00-15.00 välillä.Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2020 alkaen sisältäen alv 24 %. Peruuttamattomista ajoista peritään 50 %

hoidon hinnasta. Peruutukset viimeistään 24 h aikaisemmin puhelimitse, txt- tai whatsup-viestillä.

Sähköpostilla peruttuja aikoja ei huomioida.

Samalle päivälle ajan saa parhaiten soittamalla 050 471 8121.
Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu ihoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Vähintään kolmen kerran sarjahoidot -10%.
Kammin hetki (30 min)
40 €
Tämä sopii sinulle kun aikaa ei ole paljon, mutta haluat hetken hengähdystauon arjen kiireestä. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta ja kasvohieronta tai naamio.
Guasha hoito (45 min)
55 €
Perinteinen kasvohoito, jossa kasvot hierotaan guasha lastalla. Naamion aikana pääalueen hieronta.
Kasvokuppaus (45 min)
55 €
Perinteinen kasvohoito, jossa kasvoille tehdään kuivakuppaus. Naamion aikana pääalueen hieronta.
Kammin perinteinen kasvohoito (60 min)
65 €
Perinteinen kasvohoito Argital-sarjan tuotteilla. Hoito voi olla kosteuttava, puhdistava, kirkastava tai rauhoittava. Hoitoon kuuluu aina pintapuhdistus ja hoitava kuorinta, tarpeen mukaan yrttihöyry ja mekaaninen ihonpuhdistus tai kasvojen ja dekolteen hieronta sekä naamio, jonka aikana pääalueen hieronta. Sopii kaikenikäisille 13 v. ylöspäin, myös miehille.
Miesten kasvohoito (60 min)
70 €
Ihon tarpeet huomioon ottava kasvohoito. Hoito on joko rentouttava tai puhdistava. Naamion aikana päänhieronta.
Kammin luomukasvohoito (90 min)
85 €
Yksilöllisesti räätälöity kasvohoito Anumati Naturalsin tuotteilla ihon tarpeiden mukaan. Hoito aloitetaan yrttijalkakylvyllä ja päähieronnalla. Sopii myös miehille.
DetoxEnergia+ kasvohoito (80 min)
82 €
Syväpuhdistava detox kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kasvohoito sisältää kaksi erikoisnaamiota, puhdistavan ja energisoivan. Aktiivihiilen ja suomalaisen koivun tuhkan synergia puhdistaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Kurkuman ja vitamiinipitoisten hedelmien harmonia tasapainottaa ihoa. Hoito on suunniteltu erityisesti tukkoiselle, väsyneelle, stressaantuneelle ja kirkastusta kaipaavalle iholle. Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä ja päähieronnalla. Naamioiden aikana tehdään jalkapohjahieronta ja niska-hartia ja dekolteen hieronta.
Luonnon hohde - AHA/BHA happohoito (60 min)
75 €
Ihoa kirkastava, korjaava ja sävyä tasoittava kasvohoito. AHA-hedelmähappohoito sopii ikääntyvälle iholle ja värierojen tasoittamiseen sekä tehokkaana lisänä kuivan ja normaalin ihon hoitoon. Valkoista pajua sisältävä BHA-happokuorinta sopii epäpuhtaan, tukkoisen, aknearpisen ja elottoman ihon hoitoon. Hoitoon sisältyy happokuorinnan lisäksi guasha hieronta, rauhoittava naamio sekä niska-hartia ja dekolteen hieronta.
Luonnon lumo (60 min)
75 €
Välittömästi ihoa kirkastava ja heleyden palauttava kasvohoito aikuiselle iholle. Suositellaan iholle, jossa on väri- ja pigmenttihäiriöitä. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, entsymaattinen kuorinta ja kiinteyttävä seerumi.
Luonnonkaunis (75 min)
85 €
Anumati Naturalsin rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Hoitoon kuuluu suomalaisilla kuukivillä tehdyn nesteitä poistavan hieronnan kasvoille. Hoito sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperoottiselle. Ihana lahjaidea läheiselle!
Luonnon loiste (60 min)
90 €
Ylellinen anti-age hoito, joka kiinteyttää, silottaa ja heleyttää ihoa. Tehostaa ihon kollageenin tasoa ja elastisuutta. Hoitoon kuuluu 24 karaatin kulta-arkki käsittely kasvoille ja käsien ihoa hoitava ja kirkastava happokuorinta.