Hinnasto
Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -10 % alennuksen hoidoista klo 9.00-15.00 välillä.Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2020 alkaen sisältäen alv 24 %. Peruuttamattomista ajoista peritään 50 %

hoidon hinnasta. Peruutukset viimeistään 24 h aikaisemmin puhelimitse, txt- tai whatsup-viestillä.

Sähköpostilla peruttuja aikoja ei huomioida.

Samalle päivälle ajan saa parhaiten soittamalla 050 471 8121.
Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu ihoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Vähintään kolmen kerran sarjahoidot -10%. Kasvohoidot tehdään Argital-, Anumati Naturals ja Farfallan tuotteilla.
Kammin hetki (45 min)
50 €
Tämä sopii sinulle kun aikaa ei ole paljon, mutta haluat hetken hengähdystauon arjen kiireestä. Hoito alkaa rentouttavalla päähieronnalla. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kasvohieronta, naamio sekä dekoltee ja niskahartia hieronta. Hoito tehdään Argital-sarjan tuotteilla.
Guasha kasvo hoito (50 min)
55 €
Perinteinen kasvohoito, jossa kasvot hierotaan guasha lastalla. Naamion aikana pääalueen hieronta. Hoito tehdään Argital-sarjan tuotteilla.
Kammin perinteinen kasvohoito (60 min)
65 €
Perinteinen kasvohoito Argital-sarjan tuotteilla. Hoito voi olla kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava. Hoitoon kuuluu aina pintapuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio sekä käsien hieronta. Puhdistavaan hoitoon lisäksi ultra ja kevyt syväpuhdistus.
Hehku - kirkastava kasvohoito (60 min)
70 €
Ihon väriä parantava ja pigmenttimuutoksia ehkäisevä anti-age hoito kasvoille ja käsille. Sopii ikääntyvälle ja herkälle/couperosa iholle. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta kasvoille ja käsille, naamio, hieronta ja guasha. Naamion aikana käsien ja käsivarsien hieronta. Ei sisällä syväpuhdistusta. Hoito tehdään Argital-sarjan tuotteilla.
Kuulas - rentouttava kasvohoito (60 min)
70 €
Kosteuttava kasvohoito kahdella naamiolla ja jaderullaus hieronnalla. Puhdistava ja kosteuttava kasvonaamio sekä käsien ja pääalueen hieronta. Hoito tehdään Farfallan tuotteilla.
Kammin luomukasvohoito (90 min)
85 €
Hoitoon kuuluu aina jalkakylpy ja -hieronta, alkurentoutus, pintapuhdistus, kuorinta, yrttihöyry, hieronta ja naamio sekä virkistävä silmänympäryshoito. Naamion aikana käsien hieronta. Hoito linjat: Cistrose – kosteutusta ja suojaa iholle; Mimosa – suojaa, vahvistusta ja rauhoitusta herkälle ja couperosa iholle; Manuka – tasapainoa epäpuhtaalle (seka- ja rasvainen) iholle. Siihen kuuluu edellisten lisäksi ultra, mekaaninen ihonpuhdistus ja kasvokuppaus. Hoito tehdään Farfallan tuotteilla.
Kajo - anti-age kasvohoito (75 min)
90 €
Ikääntymisen ensimerkkeihin +30 vuotiaille tarkoitettu kasvohoito. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä. Hoitoon kuuluu yrttihöyry ja lymfaattinen kasvohieronta sekä käsien kuorinta ja hieronta. Tarvittaessa kevyt ihonpuhdistus. Hoito tehdään Farfallan appelsiininkukka-linjan tuotteilla. Appelsiininkukan eteerinen öljy elvyttää ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä.
Puhdistava kasvohoito (60 min)
63 €
Ihon syväpuhdistus 12-17 vuotiaille. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, höyry, mekaaninen ihonpuhdistus ja naamio. Naamion aikana käsien hieronta. Hoito tehdään Anumati Naturalsin Wild Pharmacy-sarjan tuotteilla.
Anumati Naturals DetoxEnergia+ kasvohoito (80 min)
82 €
Syväpuhdistava detox kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kasvohoito sisältää kaksi erikoisnaamiota, puhdistavan ja energisoivan. Aktiivihiilen ja suomalaisen koivun tuhkan synergia puhdistaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Kurkuman ja vitamiinipitoisten hedelmien harmonia tasapainottaa ihoa. Hoito on suunniteltu erityisesti tukkoiselle, väsyneelle, stressaantuneelle ja kirkastusta kaipaavalle iholle. Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä ja päähieronnalla. Naamioiden aikana tehdään jalkapohjahieronta ja niska-hartia ja dekolteen hieronta.
Kammin suklaakasvohoito (60 min)
70 €
Tehokosteuttava kasvohoito luomuvadelma ja -mustaherukka kuorinnalla, raakasuklaa naamiolla, kukkaisseerumilla ja dekoltee/hartiahieronta vaniljamoussella. Tämä ihana hoito sinulle, joka pidät tuoksuista. Hoito tehdään Anumati Naturalsin tuotteilla.
Hohde - AHA/BHA happohoito (50 min)
75 €
Ihoa kirkastava, korjaava ja sävyä tasoittava kasvohoito. AHA-hedelmähappohoito sopii ikääntyvälle iholle ja värierojen tasoittamiseen sekä tehokkaana lisänä kuivan ja normaalin ihon hoitoon. Valkoista pajua sisältävä BHA-happokuorinta sopii epäpuhtaan, tukkoisen, aknearpisen ja elottoman ihon hoitoon. Hoitoon sisältyy happokuorinnan lisäksi guasha hieronta, rauhoittava naamio sekä niska-hartia ja dekolteen hieronta. Hoito tehdään Anumati Naturalsin tuotteilla.
Lumo - kirkastava kasvohoito (60 min)
78 €
Välittömästi ihoa kirkastava ja heleyden palauttava kasvohoito aikuiselle iholle. Suositellaan iholle, jossa on väri- ja pigmenttihäiriöitä. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, entsymaattinen kuorinta ja kiinteyttävä seerumi. Hoito tehdään Anumati Naturalsin tuotteilla.
Luonnonkaunis (75 min)
85 €
Anumati Naturalsin rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Hoitoon kuuluu suomalaisilla kuukivillä tehdyn nesteitä poistavan hieronnan kasvoille. Hoito sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperoottiselle. Ihana lahjaidea läheiselle!