ENERGIAHOIDOT

Energiahoidosta saat aina sen, mitä juuri siinä hetkessä tarvitset eniten.

Reiki (60 min) 59 €

Reiki on tuhansia vuosia vanha luontaishoitomenetelmä. Menetelmä avaa kehon energiakanavia, lisää hierottavan energisyyttä, tasapainottaa kehon omia energioita ja voimistaa kehon omia paranemisprosesseja. Hoito rentouttaa fyysisesti ja psyykkisesti. Hoitoon varataan aikaa 60 min, josta 50 min on itse hoitoa. Reiki hoitoa on mahdollista saada myös kaukohoitona.

Tiibetiläinen äänimaljahoito alk. (30 min) 35 €

Syvärentouttava hoito, joka perustuu värähtelyyn kehossasi hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Hoidossa soitetaan erikokoisia käsintaottuja maljoja ympäri kehoa. Hoito sopii sinulle, kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut, ahdistunut tai sinulla on univaikeuksia, korkea verenpaine tai jännitystiloja kehossasi. Sopii kaikenikäisille. Hoitoon varataan aikaa 60 min, josta 50 min on itse hoitoa. 30 minuutin hoito käy tutustumishoitona äänimaljojen maailmaan.

30 min 35 €
60 min 60 €

Sointukylpy ryhmälle (60 min)

Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla mm. polttareihin, illanistujaisiin, pikkujouluihin, yritysten hyvinvointi- ja virkistyspäiville. Minimi osallistujamäärä 5 henkilöä ja hinta 20 €/hlö. Lisäksi kotikäyntilisä ma-pe 20 € ja la-su 30 €. Rovaniemen keskustan alueella, 15 km säteellä Ekohoitola Kammista. Ota yhteyttä 050 471 8121.