ENERGIAHOIDOT

Energiahoidosta saat aina sen, mitä juuri siinä hetkessä tarvitset eniten.

Reiki 59 €

Reiki on tuhansia vuosia vanha luontaishoitomenetelmä. Menetelmä avaa kehon energiakanavia, lisää hierottavan energisyyttä, tasapainottaa kehon omia energioita ja voimistaa kehon omia paranemisprosesseja. Hoito rentouttaa fyysisesti ja psyykkisesti. Hoitoon varataan aikaa 60 min, josta 50 min on itse hoitoa. Reiki hoitoa on mahdollista saada myös kaukohoitona.

Tiibetiläinen äänimaljahoito 59 €

Syvärentouttava hoito, joka perustuu värähtelyyn kehossasi hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Hoidossa soitetaan erikokoisia käsintaottuja maljoja ympäri kehoa. Hoito sopii sinulle, kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut, ahdistunut tai sinulla on univaikeuksia, korkea verenpaine tai jännitystiloja kehossasi. Sopii kaikenikäisille. Hoitoon varataan aikaa 60 min, josta 50 min on itse hoitoa.

Sointukylpy ryhmälle

Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla mm. polttareihin, illanistujaisiin, pikkujouluihin, yritysten hyvinvointi- ja virkistyspäiville. Hoidon kesto 60 min, josta itse äänimaljasoittoa noin 45 min.

Hinnasto: 3-4 hlö 25 €/hlö; 5-10 hlö 20 €/hlö. Lisäksi kotikäyntilisä ma-pe 20 € ja la-su 30 €. Rovaniemen keskustan alueella, 15 km säteellä Ekohoitola Kammista.