GUA SHA JA KASVOAKUPUNKTIO

Kasvoakupuktio- ja Gua Sha -hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät kasvojen ihoa tehokkaasti. Kosmeettinen kasvoakupunktio tarjoaa luonnonmukaista kasvojenkohotusta ikääntyvälle iholle.

Gua Sha hoito kasvoille 69 €

Gua sha on lähes 2000 vuotta vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Kosmeettinen kasvojen gua sha elvyttää fibroblasti soluja ja kollageenin tuotantoa, sidekudosten elastisuutta, kosketustasapainoa ja liikkuvuutta. Gua shaus parantaa mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa. Se rentouttaa kasvojen lihaksia ja niiden elastisuus paranee, jolloin kasvojen ryhti ja linjaukset kiinteytyvät. Voit valita joko lymfaattisen tai Pro-ageing gua sha hoidon. Lymfaattisessa hieronnassa elvytetään imunestekiertoa. Lymfanesteet kuljettavat meidän elimistömme jätettä mm. kuolleita soluja ja haitallisia toksiineja. Pro-Ageing hoito sopii sinulle, mikäli kasvoissasi alkaa ikääntymisen merkit näkyä. Hoitoon kuuluu kevyt puhdistus, kasvoöljy ja gua sha. Vähintään 3 x sarjahoidot -10 %, alennuksen saa viimeisestä hoidosta.

Hoidon kesto 60 min.

Ikuisen kauneuden Gua Sha hoito 89 €

Kosmeettinen kasvojen gua shaus parantaa mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa. Se rentouttaa kasvojen lihaksia, elastisuus paranee ja näin kasvojen ryhti ja linjaukset kiinteytyvät. Tämä ihana muinainen kiinalainen ikuisen kauneuden gua sha hoito sopii sinulle, joka haluat rentoutumista ja hyvinvointia. Hoito antaa luonnollisella tavalla kasvoille terveyttä, hehkua ja kohotusta. Hoitoon kuuluu erilaiset rituaalit, kasvojen puhdistus, seerumi, kasvoöljy ja guashaus. Ihana lahjaidea!

Hoidon kesto 75 min.

 

Kiinteyttävä Gua Sha kasvohoito 114 €

Kosmeettinen kasvojen gua sha elvyttää fibroblasti soluja ja kollageenin tuotantoa, sidekudosten elastisuutta, kosteustasapainoa ja liikkuvuutta. Hoitoon kuuluu kiinteyttävä kasvohoito ja pitkä gua shaus kasvoille.
Hoidon kokonaiskesto 100 min, josta kasvohoidon osuus 45 min ja gua sha 55 min.

Kauneusakupunktio kasvoille alk. 79 €

Kauneusakupunktio kirkastaa ihon väriä, palauttaa kasvoille terveen hehkun, kiinteyttää ihoa, hidastaa kasvojen ikääntymisen merkkejä, pehmentää olemassa olevia juonteita ja ryppyjä. Hoito lisää aineenvaihduntaa kasvojen alueella ja elvyttää heikentynyttä kollageenin ja elastiinin muodostumista. Syvät ja näkyvät rypyt madaltuvat, ihon kimmoisuus paranee, sävy raikastuu ja turvotus vähenee. Usein saadaan aikaan myös muita positiivisia vaikutuksia, kuten parempi unen laatu ja rentoutuneempi olo. Kasvoakupunktio hoito on tarkoitettu +40 vuotiaille. Sarjahoidolla saadaan näkyvämpiä tuloksia.

60 min hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, alkupuhdistus, pää- ja kasvohieronta, akupunktioneulat kasvoille ja hoitovoide. 5 x sarjahoito 360 € 1-2 viikon välein. Sarjahoitoon kuuluu Ekopharman kasvoseerumi ihon tarpeiden mukaan.

120 min hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, kiinteyttävä kasvohoito, vartalon akupainelut, akupunktioneulat kasvoille ja leukalinjaan sekä korvakuulat. 3 x sarjahoito 365 € 1-2 viikon välein. Sarjahoitoon kuuluu Ekopharman kasvoseerumi ihon tarpeiden mukaan.

60 min 79 €

120 min 129 €

Gua sha ja kasvoakupunktio hoitojen esteet:

Aivoverenkiertohäiriöt, varsiluomet, täyteaineet (varoaika 3kk), kuume ja flunssa, leikkaukset (varoaika 5-7 viikkoa) ja vammat, verenohennuslääkkeet ja sydämentahdistin (lääkärin luvalla), kystinen akne, tulehtunut iho, avohaavat, ruusufinni ja vakavat sairaudet kuten syöpä.