GUA SHA JA KASVOAKUPUNKTIO

Kasvoakupuktio- ja Gua Sha -hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät kasvojen ihoa tehokkaasti. Kosmeettinen kasvoakupunktio tarjoaa luonnonmukaista kasvojenkohotusta ikääntyvälle iholle.

Gua Sha hoito kasvoille alk. 69 €

Gua sha on lähes 2000 vuotta vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Kosmeettinen kasvojen gua sha elvyttää fibroblasti soluja ja kollageenin tuotantoa, sidekudosten elastisuutta, kosteustasapainoa ja liikkuvuutta. Gua shaus parantaa mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa. Se rentouttaa kasvojen lihaksia, ja niiden elastisuus paranee ja näin kasvojen ryhti ja linjaukset kiinteytyvät. Hoidossa käsitellään tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Hoito sopii sinulle, mikäli kasvoissasi on turvotusta ja pöhötystä. Hoitoon kuuluu puhdistus, kasvoöljy ja Gua Sha. Suositellaan 3-5 kerran sarjahoitona viikon välein. 120 min hoitoon kuuluu myös kiinteyttävä ja kirkastava kasvohoito.

60 min 69 €

90 min 99 €

120 min 129 €

Kauneusakupunktio kasvoille alk. 69 €

Kauneusakupunktio kirkastaa ihon väriä, palauttaa kasvoille terveen hehkun, kiinteyttää ihoa, hidastaa kasvojen ikääntymisen merkkejä, pehmentää olemassa olevia juonteita ja ryppyjä. Hoito lisää aineenvaihduntaa kasvojen alueella ja elvyttää heikentynyttä kollageenin ja elastiinin muodostumista. Syvät ja näkyvät rypyt madaltuvat, ihon kimmoisuus paranee, sävy raikastuu ja turvotus vähenee. Usein saadaan aikaan myös muita positiivisia vaikutuksia, kuten parempi unen laatu ja rentoutuneempi olo. Kasvoakupunktio hoito on tarkoitettu +40 vuotiaille. Sarjahoidolla saadaan näkyvämpiä tuloksia.

60 min hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, alkupuhdistus, pää- ja kasvohieronta, akupunktioneulat kasvoille ja hoitovoide. Sarjahoidot 1-2 viikon välein. 3 x sarjahoito 186 €. 5 x sarjahoito 310 €. Sarjahoitoon kuuluu Gua Sha lasta.

120 min hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, kiinteyttävä kasvohoito, vartalon akupainelut, akupunktioneulat kasvoille ja leukalinjaan sekä korvakuulat. Sarjahoidot 1-2 viikon välein. 3 x sarjahoito 369 €, 5 x sarjahoito 595 €. Sarjahoitoon kuuluu Ekopharman kasvoseerumi ihon tarpeiden mukaan. Sarjahoitojen maksu onnistuu myös erissä.

60 min 69 €

120 min 129 €

Gua sha ja kasvoakupunktio hoitojen esteet:

Aivoverenkiertohäiriöt, varsiluomet, täyteaineet (varoaika 3kk), kuume ja flunssa, leikkaukset (varoaika 5-7 viikkoa) ja vammat, verenohennuslääkkeet ja sydämentahdistin (lääkärin luvalla), kystinen akne, tulehtunut iho, avohaavat, ruusufinni ja vakavat sairaudet kuten syöpä.