HEMMOTTELUHOIDOT

Kammin kokonaisvaltaiset hemmottelupaketit ovat ihania itselle tai lahjaksi! Täydellinen rauha, rentouttava äänimaailma sekä pehmeät kädet takaavat sinulle hemmoitteluhetken, josta heräät levänneenä.

Metsän Henki (60 min) 70 €

Hoitoon kuuluu päähieronta, jalkojen turvehauteet ja juureva jalkakylpy sekä jalkojen hieronta.

Metsäinen Ropan leppuutus (75 min) 84 €

Rentouttava kuumakivihieronta metsäisellä öljysekoituksella.

Solekko lämmittää kivet ja hieroa. Lämpöiset kivet luovuttavat lämpöään kehoon. Kivien syvälle ulottuva lämpö aikaansaa ainutlaatuisen syvän rentoutumisen. Kuumakivihieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa, laukaisee lihasjännityksiä ja stressiä, tasapainottaa hermoston toimintaa sekä nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Tuoksuherkille vaihtoehtona tuoksuton hierontaöljy. Varaa aika soittamalla 050 471 8121.

Tuoksuva Ropan leppuutus (80 min) 85 €

Aromaattinen hieronta on rentouttava kokonaisvaltainen mielen ja kehon hoito. Hieronta tehdään rauhallisilla ja sivelevillä liikkeillä. Hoito sisältää hierontaa luomuöljyllä, johon halutessasi lisätään eteerisiä öljyjä. Hierontaan valitaan 1-3 eteeristä öljyä sen mukaan halutaanko vaikutuksen oleva rentouttava, virkistävä tai nesteitä poistava. Aromahieronta auttaa stressiin, unettomuuteen, päänsärkyyn ja migreeniin. Varaa aika soittamalla 050 471 8121.

Marjainen ropan leppuutus (90 min) 89 €

Lempeä kuumakivihoito vartalolle. Hoitoon kuuluu kuorinta, tehoseerumi ja kuumakivihieronta. Hoito tehdään Ekopharman ihanan tuoksuisilla Hilla sarjan tuotteilla.Varaa aika soittamalla 050 471 8121.

Marjametsässä (75 min) 90 €

Marjametsässä on kokonaisvaltainen, rauhoittava hoito. Hoidossa yhdistyy rentouttava kasvohoito ihon tarpeiden mukaan sekä käsien kuorinta, naamio ja hieronta. Hoito tehdään marjaisella ja metsäisellä kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Hyvää mieltä päivääsi!

Metsänhelmassa (120 min) 139 €

Rentouttava kokonaisvaltainen hoitoelämys sinulle joka tykkäät nautiskella. Hoito alkaa mielen rauhoittavalla jalkakylvyllä ja yrttiteellä. Hoitoon kuuluu jalkojen hemmotteluhoito ja päähieronta sekä rentouttava kasvohoito lymfaattisella kuukivihieronnalla ja ravitseva naamio. Hoidossa käytetään Unna Nordic ja Ekopharma-sarjoja. Lahjaidea sinulle tärkeälle henkilölle!

Isännän vuosihuolto (120 min) 130 €

Kokonaisvaltainen hoito, johon kuuluu luppoaikaa ja kommeutta. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen hoidolla: kynsien hoito, kevyt raspaus, hieronta ja naamio. Naamion aikana saat rentouttavan kasvohoidon, johon kuuluu puhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio.