JALKAHOIDOT

Kauniit, pehmeät jalat vaativat säännöllistä hoitoa ympäri vuoden. Jalkahoidoissa tulisi käydä säännöllisesti noin 3 kk välein, jotta iho ja kynnet pysyvät hyvinä. Hoidon jälkeen lähdet hoitolasta kevyin jaloin. Jalkahoitoihin ei kuulu lakkausta. Poistathan kynsilakan ennen hoitolaan tuloa, kynsilakan poisto hoitolassa +5 €.

Luppoaikaa alk. 68 €

Yksilöllinen jalkahoito jalkojesi tarpeiden mukaan. Varaa haluamasi pituinen hoitoaika. Hoitoon kuuluu aina jalkakylpy. Jalkakylpy valintasi mukaan joko perinteinen, yrtti, metsäinen tai kukkainen. Muutoin hoidot tehdään jalkojen tarpeiden mukaan ja siihen voi kuulua kynsien huoltoa, kynsinauhojen hoitoa, kovettumien poistoa, kuorintaa ja naamiota sekä hierontaa. Hoidot sopii myös miehille. Jalkahoidot eivät sisällä kynsien lakkausta. Suosittelen poistamaan kynsilakan kotona ennen hoitolaan tuloa, jotta hoitoaika ei vähene lakkaa poistaessa. Mikäli jaloissasi on paljon känsiä/syyliä suosittelen kääntymään jalkojen hoidon ammattilaisen puoleen.

60 min 68 €

90 min 89 €

Kepeä askellus 69 €

Rentouttava jalkahoito sinulle, jonka jalat ovat väsyneet tai turvonneet. Hoitoon kuuluu magnesium jalkakylpy (20 min), hierontaa lihaskipuja vähentävällä eteerisellä öljyllä ja virkistävä jalkavoide. Magnesium virkistää, rauhoittaa, vähentää kipuja ja kramppeja. Sopii erittäin hyvin urheilijoille ja seisomatyötä tekeville. Hoidon kesto 60 min. Lahjaidea vaikka isälle!

Kammin jalkahieronta 69 €

Jalkahieronta tehdään jalkateristä polviin. Hoito rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä. Hieronnassa käytetään apuna guasha lastoja.