JALKAHOIDOT

Kauniit, pehmeät jalat vaativat säännöllistä hoitoa ympäri vuoden. Jalkahoidoissa tulisi käydä säännöllisesti noin 3 kk välein, jotta iho ja kynnet pysyvät hyvinä. Hoidon jälkeen lähdet hoitolasta kevyin jaloin. Jalkahoitoihin ei kuulu lakkausta.

Luppoaikaa alk. (60 min) 68 €

Yksilöllinen jalkahoito jalkojesi tarpeiden mukaan. Varaa haluamasi pituinen hoitoaika. Hoitoon kuuluu aina jalkakylpy. Muutoin hoito tehdä jalkojen tarpeiden mukaan ja siihen voi kuulua kynsien huolto, kynsinauhojen hoito sekä kovettumien poisto. Mikäli haluat hoitoon myös kuorinnan/hieronnan/naamion jaloille varaa pidemmät hoitoajat. Hoidot sopii myös miehille. Mikäli jaloissasi on paljon känsiä/syyliä suosittelen kääntymään jalkojen hoidon ammattilaisen puoleen.

60 min 68 €
75 min 79 €
90 min 93 €.

Isännän luppoaikaa (60 min) 68 €

Miesten jalkahoito jalkojen tarpeiden mukaan. Hoito alkaa jalkakylvyllä. Siihen voi kuulua esim. kovettumien poisto, kynsien huolto ja/tahi hierontaa.

Vappaala (75 min) 80 €

Hetki sinulle arjen kiireestä. Hoitoon kuuluu kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kuorinta, hieronta ja naamio sääriin asti. Naamion aikana käsien kuivaharjaus ja hieronta. Hoito tehdään Ekopharman Hilla-sarjan tuotteilla. Ei sisällä kovettumien poistoa.