JALKAHOIDOT

Kauniit, pehmeät jalat vaativat säännöllistä hoitoa ympäri vuoden. Jalkahoidoissa tulisi käydä säännöllisesti noin 3 kk välein, jotta iho ja kynnet pysyvät hyvinä. Hoidon jälkeen lähdet hoitolasta kevyin jaloin. Jalkahoitoihin ei kuulu lakkausta. Poistathan kynsilakan ennen hoitolaan tuloa, kynsilakan poisto hoitolassa +5 €.

Luppoaikaa alk. 68 €

Yksilöllinen jalkahoito jalkojesi tarpeiden mukaan. Varaa haluamasi pituinen hoitoaika. Hoitoon kuuluu aina jalkakylpy. Muutoin hoidot tehdään jalkojen tarpeiden mukaan ja siihen voi kuulua kynsien huoltoa, kynsinauhojen hoitoa, kovettumien poistoa, kuorintaa ja naamiota sekä hierontaa. Hoidot sopii myös miehille. Jalkahoidot eivät sisällä kynsien lakkausta. Suosittelen poistamaan kynsilakan kotona ennen hoitolaan tuloa, jotta hoitoaika ei vähene lakkaa poistaessa. Mikäli jaloissasi on paljon känsiä/syyliä suosittelen kääntymään jalkojen hoidon ammattilaisen puoleen.

60 min 68 €
90 min 89 €

Vappaala 84 €

Hetki sinulle arjen kiireestä. Hoitoon kuuluu kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kuorinta, hieronta ja naamio sääriin asti. Naamion aikana käsien kuivaharjaus ja hieronta. Hoito tehdään Ekopharman Hilla-sarjan tuotteilla. Hoidon kesto 75 min. Ei sisällä kovettumien poistoa. 

Kepeä askellus 93 €

Rentouttava jalkahoito sinulle, jonka jalat ovat väsyneet tai turvonneet. Hoitoon kuuluu magnesium jalkakylpy (20 min), varpaankynsien huoltoa ja raspausta sekä hierontaa lihaskipuja vähentävällä eteerisellä öljyllä sekä virkistävä jalkavoide. Magnesium virkistää, rauhoittaa, vähentää kipuja ja kramppeja. Sopii erittäin hyvin urheilijoille ja seisomatyötä tekeville. Ei sisällä lakkausta. Hoidon kesto 90 min. Lahjaidea vaikka isälle!