KAMMI

Kammi on luonnonläheinen, lämminhenkinen ja asiakaslähtöinen ekokauneushoitola

Ekohoitola Kammi sijaitsee noin 5 km Rovaniemen keskustasta, Pöykkölässä, piilossa kaupungin vilskeeltä. Löydät meidät osoitteesta Laajakaista 3C, 2.krs, 96400 Rovaniemi. Hoitolan edestä löytyy asiakaspaikka/autopaikka, joka merkitty kirjaimella V. Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan. Hoitola on pääasiassa auki ma-pe klo 9-18 välillä ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus hoitoihin onnistuu helpoiten sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta, jonka löydät sivuston oikeasta yläkulmasta.  Samalle päivälle ajan saat parhaiten soittamalla numeroon 050 471 8121. Hoitojen aikana puhelimeni pysyy suljettuna – olen sen hetken vain asiakastani varten. Jätä viestiä, niin soitan sinulle takaisin!

Mikäli et pääse tulemaan hoitoihin, muistathan perua sen mahdollisimman pian, viimeistään 24 h ennen hoidon alkua. Perimme peruuttamattomista ajoista 100 % hoidon hinnasta.

Hoitolan alaovi on lukittuna, joten soitathan Kammin ovikelloa, kun saavut paikalle. Toivoisin sinun saapuvan hoitoon täsmällisesti, 5 min ennen hoidon alkua riittää. Näin voin antaa jokaiselle asiakkaalle nautinnollisen hoitohetken. Ethän saavu hoitoon milloinkaan sairaana.

Lahjakortin voit ostaa hoitolassa käynnin yhteydessä tai soittamalla ja varaamalla ajan (20 min) ostoa varten.  Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk ostohetkestä.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä minuun!

”Miksi Kammin nimeksi tuli Kammi?  Suomesta löytyy kauneushuoneita, kauneuspisteitä ja kauneuskammareita. Halusin kauneushoitolalleni Lappiin liittyvän suomenkielisen huoneen nimen. Löysin Kammin, joka tarkoittaa turvemajaa. Kammin logossa iso A on muotoiltu Korkalon suvun eli minun oman sukuni puumerkistä. Entisaikaan puumerkkejä käytettiin mm. allekirjoituksena.”

EKO- JA SKY-KOSMETOLOGI KATJA KORKALO

Olen Katja Korkalo Ekohoitola Kammin ekokosmetologi ja yrittäjä. Olen myös turvehoitaja, äänimaljahoitaja ja reikihoitaja. Haluan tarjota sinulle monipuolisia palveluja luontoa ja perinteitä kunnioittaen. Ekohoitola Kammin arvoja ovat luonnonmukaisuus, luonnosta saatavat puhtaat raaka-aineet, kestävä kehitys, asiakaslähtöisyys ja laadukas työ. Toivon, että ekologiset arvot välittyvät asiakkailleni. Hoitolan sisustuksessa käytetään mm. kierrätystavaroita.

Olen syntyisin Rovaniemeltä, mutta muutin jo lapsena täältä pois. Monien mutkien jälkeen muutin takaisin Rovaniemelle vuonna 2006. Perheeseeni kuuluu aviomies, neljä lasta (2 omaa ja 2 lainattua), joista nuorimmainen asuu vielä kotona sekä pohjanpystykorva. Perheenä pidämme ulkoilusta ja luonnossa oleilusta, marjastuksesta ja mökkeilystä. Aikaisemmat ammattini ovat perushoitaja ja bioanalyytikko. Työskentelin laboratoriossa lähes 20 vuotta.

Pikkuhiljaa kiinnostukseni kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon lisääntyivät siinä määrin, että päätin lähteä opiskelemaan ja valmistuin  kosmetologiksi vuonna 2019. Aika varhain opiskelujen vaiheessa huomasin, että tämä on juuri sitä mitä haluan tehdä. Tykkään olla ihmisten parissa ja minusta on ihana huomata, kuinka kosmetologisten hoitojen jälkeen asiakkailla on rentoutunut ja virkistynyt olo. Koska olen itse saanut synteettisestä hiusväristä allergisen reaktion oli selvää, että hoitolani tulee olemaan ekologinen ja tarjoaa luonnonmukaisia hoitoja. Vakuutuin luonnonkosmetiikan voimasta ihonhoidossa. Tuotteet ovat samalla sekä tehokkaita että hemmottelevia ja herättävät aistisi ihanilla tuoksuilla. Pidän erityisesti kasvo- ja hemmotteluhoitojen tekemisestä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoutumaan Ekohoitola Kammiin! ​♡

Kammin luonnonkosmetiikkasarjat

Unna Nordic on suomalainen premium-laatuinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Helsingin Herttoniemessä . Unna Nordic -tuotteet on suunniteltu aikuiselle +25-vuotiaalle iholle ja sarjasta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille. Unnan tuoksumaailman ydin on raikkaan metsäinen.

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jonka teho perustuu kotimaisiin lähituotettuihin raaka-aineisiin, kuten marjoihin ja kasviuutteisiin. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteille on myönnetty FI-Natura FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun ja puhtauden.

Frantsila on suomalainen perheyritys ja yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa. Frantsila on erikoistunut luonnonmukaisten, terveyttä edistävien tuotteiden valmistukseen. Frantsilan tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään kansanlääkinnän perinteitä, ajanmukaisia tutkimuksia ja vuosikymmenten pitkäjänteisen työn kerryttämää kokemusta.

Nature's Neighbour on kotimainen, ammattilaisille suunniteltu luonnonkosmetiikkasarja aikuiselle iholle, joka joutuu koville rajujen lämpötilan vaihteluiden, auringon, viiman, kuivan sisäilman, sekä älylaitteiden sinisen valon vuoksi. Nature’s Neigbour tuotteita sekoitellaan keskenään niin, että jokaiselle löytyy sopiva kokonaisuus.

Ihonhoidossa vähemmän on enemmän. Pure=Beautyn monikäyttöinen luonnonkosmetiikka yksinkertaistaa päivittäiset ihonhoitorutiinit ja auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa, luontoa sekä kylpyhuoneen hyllytilaa.

Moi Forest -tuotteet on kehitetty vahvistamaan ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Reconnecting Nature™ -mikrobiuute tukee tutkitusti elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä.

Kaikissa Sade-sarjan tuotteissa on käytetty luonnollisia ja hoitavia ainesosia. Sade tuotteiden perustana on Himalajan kristallisuola, joka desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä.