Kanta-asiakkuus Ekohoitola Kammissa

Kanta-asiakkuus Ekohoitola Kammissa kannattaa. Kammin uniikki kanta-asiakkuus sinulle!
Keräämällä pisteitä hoidoista ja tuotteista saat palkintoja.

Pisteiden keräys on helppoa. Saat pisteitä käymällä hoidoissa, ostamalla tuotteita ja/tai kirjoittamalla asiakaspalautteen Ekohoitola Kammin facebookiin tai instagramiin. Lisäksi pisteitä kerryttää asiakaspalaute Googleen. Pisteet ovat voimassa kaksi (2) vuotta, jonka jälkeen pisteet nollautuvat ja niiden kerääminen täytyy aloittaa alusta.

Mikä parasta sinun ei tarvitse kantaa mukana korttia, pisteet kerätään sähköiseen järjestelmään. Saat pistesaldosi tietoosi kysymällä suoraan minulta ja kerron ne aina käyntisi yhteydessä. Kanta-asiakkaisiin ollaan yhteydessä sähköpostein ja tekstiviestein, joten sinun täytyy antaa markkinointiluvat näihin.

Pisteportaiden lisäksi kanta-asiakkaille tulee omia tuote- ja palveluetuja, joita ei tarjota muille asiakkaille. Pääset kanta-asiakkaaksi käytyäsi yhden kerran Ekohoitola Kammissa. Pisteitä saa vain normaalihintaisista palveluista ja tuotteista. Pisteitä ei voi siirtää toiselle eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. Palkintoja ei voi  vaihtaa muihin tuotteisiin/hoitoihin kuin mitä ne ovat. Lahjakorttien ostaminen eikä niiden käyttäminen oikeuta kanta-asiakaspisteisiin.

Näin keräät pisteitä

Pisteiden keräys
1 piste = 1 € hoidot (esim. 50 € hoito – 50p)
2 pistettä = 2 € tuoteostot (esim. 25 € tuoteosto – 50p)

Lisäksi:

25 pistettä facebook, instagram tai Google arvostelu.
50 pistettä suosittele Ekohoitola Kammia ystävälle, joka tulee uutena asiakkaana hoitoon ja kertoo kuka häntä suositteli.
75 pistettä mikäli varaat käynnilläsi seuraavan ajan, aikaa saa vaihtaa, mutta jos perut sen kokonaan, pisteet poistetaan pistesaldosta.

Kerätyillä pisteillä saat hoito- tai tuote-etuja. Mitä enemmän pisteitä on sitä arvokkaamman palkinnon saat. Pisteportaiden palkinnot ovat nähtävillä Ekohoitola Kammissa.

Esimerkkejä palkinnoista:
* Kulmien värjäys ja muotoilu hoidon yhteydessä (200p)
* Ekopharma kasvokuorinta-aine (400p)
* Frantsila jalkavoide- ja kylpysuola (800p)
* Marjainen ropan leppuutus (1400p)

Huomaathan, että kanta-asiakkuus Ekohoitola Kammissa kannattaa!
 
Pidätän oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa pistejärjestelmän palkintoja. 
 
Klikkaa Ekohoitola Kammin sivuihin tästä
 
Tervetuloa hoitoihin,
ekokosmetologi Katja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *