KASVOHOIDOT

Kammin kasvohoidot hemmottelevat niin ihoasi kuin mieltäsi. Kaikissa kasvohoidoissa yhdistyvät luonnon hoitavimmat raaka-aineet sekä hoitajan lämmin läsnäolo. Sinun ei tarvitse itse tietää mitä ihosi tarvitsee, sillä minä räätälöin jokaisen kasvohoidon vastaamaan ihosi sen hetkisiä tarpeita. Kasvohoidoissa käytetään kotimaisia ammattisarjoja: Ekopharma, Unna Nordic ja Nature’s Neighbour.

Kammin Kuulas 64 €

AHA-happoihin perustuva kemiallinen pH-kuorinta kasvoille. Kuorinta kirkastaa, heleyttää ihoa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Ekopharma pH-kuorintahoito sopii hyvin ikääntyvän ihon, aknen ja rasvaisen ihon sekä aknearpien hoitoon. pH-kuorinnat poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja uudistavat ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, pH-kuorinta ja erikoisnaamio. Naamion aikana dekoltee, niska-päähierontaa.

Hoidon kesto 45 min.

Suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona, 2-3 viikon välein. Vähintään 3 x sarjahoidot -10 %, alennuksen saa viimeisestä hoidosta.

Kammin Nätti alk. 74 €

Marjaiset ja metsäiset kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti ihosi tarpeet huomioon ottaen eikä sinun tarvitse itse tietää mitä ihosi tarvitsee. Varaa ainoastaan haluamasi pituinen hoitoaika. Kammin Nätti kasvohoidot koostuvat kosketuksesta, läsnäolosta ja erilaisista hieronnoista. Käytän hieronnassa apuna erilaisia gua sha välineitä ja kasvojen imukuppeja, jotka valitaan ihosi tarpeet huomioonottaen. Kasvohoito sisältää aina kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja päähieronnan. Kasvohoidot tehdään Ekopharman ja Unna Nordicin tuotteilla. 60 min hoito ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta.

60 min 74 €
75 min 86 €
90 min 98 €

Hetki Issekseen 75 €

Kirkastava, heleyttävä ja samalla rentouttava kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta guashalla, naamio ja ruusukvartsi kivinaamio silmänympärysiholle.  Naamion aikana käsihieronta. Tule kokeilemaan tämä erittäin rentouttava kasvohoito. Hoito tehdään ylellisellä kotimaisella Nature’s Neighbour sarjalla. Hoidon kesto 60 min.

Saagan Lumous 98 €

Erittäin rentouttava ja tehokas kasvohoito kohottavalla kasvohieronnalla. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kuorinta, seerumi, kohottava kasvohieronta ja naamio. Niska, hartiat ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla ja rentoutuvilla hierontaliikkeillä. Hieronta rentouttaa kasvolihaksia ja parantaa nestekiertoa. Hoidon jälkeen kasvojen väri on tasainen, heleä ja kirkas. Hoidon kesto 90 min.

Taimi C-vitamiinihoito 115 €

Unna Nordic Taimi C-vitamiinihoito on aikuisen ihoa (+30 v) kirkastava, väriä parantava ja kollageenin tuotantoa aktivoiva kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kuorinta, C-vitamiini seerumi, hieronta ja naamio. Hoitoa jatketaan kotona kuurin loppuun aamuin ja/tai illoin. Taimi C-vitamiiniseerumi (51 €) kuuluu tämän ihanan, hemmottelevan hoidon hintaan. Sopii normaalin ja sekaihon hoitoon. Hoidon kesto 60 min.

Kaksin Kammissa 119 €

Hemmottelevat kasvohoidot kahdelle yhtäaikaa. Tule ystäväsi, anoppisi, puolisosi, tyttäresi tai muun tärkeän henkilön kanssa kasvohoitoon. Pääsette makoilemaan vierekkäin pehmeille pedeille vierekkäin ja nauttimaan marjaisista ja metsäisistä ihoa hoitavista tuotteista. Kasvohoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Teen hoidot yksin. Hoidon kesto 90 min ja se jakaantuu 45 min/henkilö. Varattavissa jo nyt puhelimitse marraskuulle.