KASVOHOIDOT

Kammin kasvohoidot hemmottelevat niin ihoasi kuin mieltäsi. Kaikissa kasvohoidoissa yhdistyvät luonnon hoitavimmat raaka-aineet sekä hoitajan lämmin läsnäolo. Sinun ei tarvitse itse tietää mitä ihosi tarvitsee, sillä minä räätälöin jokaisen kasvohoidon vastaamaan ihosi sen hetkisiä tarpeita. Kasvohoidoissa käytetään kotimaisia ammattisarjoja: Ekopharma, Unna Nordic ja Nature’s Neighbour.

Kammin Kuulas (45 min) 60 €

AHA-happoihin perustuva kemiallinen pH-kuorinta kasvoille. Kuorinta kirkastaa, heleyttää ihoa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Ekopharma pH-kuorintahoito sopii hyvin ikääntyvän ihon, aknen ja rasvaisen ihon sekä aknearpien hoitoon. pH-kuorinnat poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja uudistavat ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, pH-kuorinta ja erikoisnaamio. Naamion aikana dekoltee, niska-päähierontaa.

Suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona, 2-3 viikon välein. 

Kammin Nätti alk. (45 min) 60 €

Marjaiset ja metsäiset kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti ihosi tarpeet huomioon ottaen eikä sinun tarvitse itse tietää mitä ihosi tarvitsee. Varaa ainoastaan haluamasi pituinen hoitoaika. Mitä enemmän hoitoaikaa valitset, sitä enemmän hoitoon sisältyy hierontaa ja muita hoitopalveluita. Kaikkiin hoitoihin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana päähieronta. Kasvohoidot tehdään Ekopharman ja Unna Nordicin tuotteilla.

45 min kassvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta ja hieronta tai naamio. Ei mekaanista ihonpuhdistusta.

60 min kasvohoitoon kuuluu sekä hieronta että naamio. Ei mekaanista ihonpuhdistusta. Tehokas perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

75 min kasvohoitoon kuuluu lisäksi tarvittaessa ultraääni- ja/tai mekaaninen ihonpuhdistus. Hemmotteleva hoitohetki arjen kiireestä!

90 min kasvohoitoon lisäksi valintasi mukaan guasha, jaderullaus tai imukuppihieronta. Kokonaisvaltainen hoitoelämys!

45 min 60 €

60 min 70 €
75 min 85 €
90 min 95 €

Hetki Issekseen (60 min) 75 €

Kirkastava, heleyttävä ja samalla rentouttava kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta guashalla, naamio ja ruusukvartsi kivinaamio silmänympärysiholle.  Naamion aikana käsihieronta. Tule kokeilemaan tämä erittäin rentouttava kasvohoito. Hoito tehdään ylellisellä kotimaisella Nature’s Neighbour sarjalla.

Saagan Lumous (90 min) 98 €

Kauniisti ikääntyvän ihon hoito. Hoito tehdään aina ihosi tarpeen huomioiden. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, kohottava kasvohieronta (n. 40 min), naamio ja hoitovoide. Niska, hartiat ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla ja rentoutuvilla hierontaliikkeillä. Hieronta rentouttaa kasvolihaksia ja parantaa nestekiertoa. Hoidon jälkeen kasvojen väri on tasainen, heleä ja kirkas.

Taimi C-vitamiinihoito (60 min) 115 €

Unna Nordic Taimi C-vitamiinihoito on aikuisen ihoa (+30 v) kirkastava, väriä parantava ja kollageenin tuotantoa aktivoiva kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kuorinta, C-vitamiini seerumi, hieronta ja naamio. Hoitoa jatketaan kotona kuurin loppuun aamuin ja/tai illoin. Taimi C-vitamiiniseerumi kuuluu tämän ihanan, hemmottelevan hoidon hintaan. Sopii normaalin ja sekaihon hoitoon.