Kauneusakupunktio

Tarvitseeko ihosi kirkastusta, hehkua ja kiinteytystä? Haluatko luonnonmukaista kasvojenkohotusta? Kaipaatko kokonaisvaltaista rentoutumista hoidossa? Kosmeettinen kasvoakupunktio on kaikkea tätä!

Kauneusakupunktio yhdistettynä perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Terveys näkyy iholla ja kasvoilla kauneutena, kun Qi ja Veri virtaavat elimistössä tasaisesti ja esteettä. Kiinalainen lääketiede yhdistettynä kosmeettiiseen hoitoon antaa hyviä tuloksia, koska sen avulla ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon terveydentila ja energeettinen tasapaino. Kosmeettista akupunktiota on harjoitettu Kiinassa jo Sung-dynastian ajoista lähtien, jolloin hoidoista pääsi nauttimaan Keisarin vaimo ja jalkavaimot. Kiinalaiset ovat aina tienneet, että kauneus ja terveys säteilevät sisältä ulospäin. Kun sisäelimiä ravitaan, hyvinvointi näkyy myös ulkoisesti.

Kollageenin ja elastiinin hajoaminen kiihtyy iän myötä, iho veltostuu ja rypyt ilmestyvät kasvoille. Lisäksi stressi, huono uni, ruuansulatushäiriöt lisäävät kudosten vanhenemista ja ryppyjä. Kasvoakupunktion etu on, että se elävöittää ihoa pehmeästi ilman kauneuskirurgiaa hoitaen samalla kehoa sisältäpäin. Kosmeettinen akupunktio vahvistaa Qitä, lisää verenkiertoa, poistaa tukoksia, kiihdyttää nesteiden kiertoa ja tasapainottaa hormonaalista toimintaa. Kasvoakupunktiossa kasvojen ja vartalon akupunktiopisteitä stimuloidaan ohuilla kertakäyttöisillä neuloilla ja akupistepainannalla. Näin hoidettaessa verenkierto elpyy ja kollageenin uusiokasvu kiihtyy. Terve hohto palautuu iholle, ihon kimmoisuus palautuu ja rypyt silottuvat. Akupunktio on edullinen ja turvallinen hoitovaihtoehto. Se ei aiheuta sivuoireita, traumaa tai pitkää toipumisaikaa eikä arpia. Kasvokirugiassa yleisesti käytetty botuliini on hermomyrkky, jolla puudutetaan ja jäykistetään veltot kasvolihakset. Kosmeettisella akupunktiolla saadaan aikaan täysin päinvastainen vaikutus. Se avaa kasvojen energiakulun ja lisää verenkiertoa. Samalla se etsii sisäelimistä energeettiset heikkoudet, joihin hoito ensi sijassa kohdistetaan. Tässä luonnonmukaisessa hoitomenetelmissä kasvojen ilmeetkin säilyvät.

Kasvoakupunktiohoidon vaikutukset:

hidastaa kasvojen ikääntymistä ja vähentää ryppyjä
tiivistää huokosia ja lieventää pigmenttimuutoksia, ns. “maksaläiskät”
kiinteyttää roikkuvaa ihoa
parantaa kollageeni- ja elastiini tuotantoa
lisää kasvojen kimmoisuutta
poistaa turvotusta
palauttaa kasvoille terveen hehkun

Kuten muillakin hoidoilla myös tässä hoidossa on esteitä hoidoille ja niitä ovat mm.: akuutti syöpä/kasvaimet, antibioottikuuri, heikko yleiskunto, hoitamaton diabetes, rikkinäinen ja tulehtunut iho, verenvuototauti, hepatiitti ja Aids, käpyrauhasen häiriöt, Menie’ren tauti, raskaus, sydänongelmat (tahdistin, korkea verenpaine), vaikea masennus ja hoitamaton migreeni. Hoito ei myöskään tehdä mikäli olet juuri käynyt isossa operaatiossa (tauko 3-6 kk) sekä tunnottomuus kasvojen iholla (implantit, langat ja pistokset). Mikäli mietit käykö hoito sinulle, ota yhteyttä ennen ajan varausta.

Kosmeettinen akupunktio on tarkoitettu ikääntyvän ihon hoitoon noin 40-vuotiaista ylöspäin, jolloin sitä suositellaan tehtäväksi sarjahoitona. Täsmähoitona sitä voidaan tehdä myös nuoremmille antamaan iholle kirkastusta. Maksimaalisen kosmeettisen tuloksen aikaansaamiseksi kasvojen iho tarvitsee sarjahoidon, joka on vähintään 6 kertaa, paras tulos saavutetaan 12 hoitokerran jälkeen. Sarjahoito tehdään 1 x viikko. Hoitojakson jälkeen suositellaan tehtäväksi 3 kk välein ylläpitohoito. Hoitoon kuuluu asiakkaan haastattelu, kasvohoito, neulaus ja vartalon akupainanta hoidon kokonaisvaltaisen vaikutuksen tehostamiseksi sekä korvakuulat.

Kasvoakupunktio hinnasto:
125 €/hoito (120 min)
385 €/3 kerran sarjahoito.
Sarjahoitoon kuuluu Ekopharma tyrniseerumi. 6 x sarjahoitoon lisäksi guasha lasta.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *