Kirkastavat ja heleyttävät kasvohoidot

Syksyllä on hyvä aika aloittaa kirkastavat ja heleyttävät kasvohoidot. Onko tavoitteena ihon kirkastus, heleytys ja pigmenttihäiriöiden vaalennus? Mitä sinun ihosi tarvitsee?

 

Tehokas perushoito on pH-kuorintahoito Kammin Kuulas 60 €/45 min
AHA-happoihin perustuva kemiallinen pH-kuorinta kasvoille. Kuorinta kirkastaa, heleyttää ihoa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Ekopharma pH-kuorintahoito sopii hyvin ikääntyvän ihon, aknen ja rasvaisen ihon sekä aknearpien hoitoon. pH-kuorinnat poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja uudistavat ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, pH-kuorinta ja erikoisnaamio. Naamion aikana dekoltee, niska-päähierontaa.

Suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona, 2-3 viikon välein.
3 x sarjahoito 162 €, 5 x sarjahoito 270 €.

 

Rentouttava ja tehokas Hetki Issekseen 75 €/60 min
Kirkastava, heleyttävä ja samalla rentouttava kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta guashalla, naamio ja ruusukvartsi kivinaamio silmänympärysiholle.  Naamion aikana käsihieronta. Hoito tehdään ylellisellä kotimaisella Nature’s Neighbour sarjalla. Ei sovi sieniallergisille.

 

Uutuus: Taimi C-vitamiinihoito 97 €/60 min (norm. 115 €)
Unna Nordic Taimi C-vitamiinihoito on aikuisen ihoa (+30 v) kirkastava, väriä parantava ja kollageenin tuotantoa aktivoiva kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kuorinta, C-vitamiini seerumi, hieronta ja naamio. Hoitoa jatketaan kotona kuurin loppuun aamuin ja/tai illoin. Taimi C-vitamiiniseerumi (arvo 52 €) kuuluu tämän ihanan, hemmottelevan hoidon hintaan. Sopii normaalin ja sekaihon hoitoon. Voidaan käyttää myös kuivalle iholle (allekirjoittaneella on sellainen), vaatii tällöin kosteutusta alle.
(Tarjous voimassa syyskuun aikana tehtyihin kasvohoitoihin)

 

Varaa aika hoitoihin tästä

Mikäli valinta on vaikea, ota yhteyttä info@ekohoitolakammi.fi ja mietitään yhdessä mikä hoito sopii sinulle.

 

Ekokosmetologi, Katja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *