Kosmeettinen Gua Sha – luonnollinen kasvojenkohotus

Gua sha on luonnollinen vaihtoehto kosmeettisille injektiohoidoille. Tarkoituksena on notkistaa soluväliainetta, jolloin solujen aineenvaihdunta ja nesteiden virtaus paranee, verenkierto ja lymfakierto vilkastuu, fibroblastisolut aktivoituvat ja hermosto rentoutuu. Tällöin iho napakoituu, siloittuu, vahvistuu ja turvotus vähenee. Hoidettavaa aluetta hangataan erilaisilla gua sha lastatoilla. Hoito on miellyttävä ja rentouttava eikä aiheuta mustelmia kasvoille.

Kosmeettinen gua sha ei ole mikään uusi keksintö. Kiinassa on jo tuhansia vuosia ihoa hoidettu gua shalla. Alunperin sitä on käytetty vartalon hoidossa. Kosmeettinen gua sha tarkoittaa sitä, että gua sha hoidolla keskitytään kosmeettisiin asioihin, kuten atopian, kuivuuden ja ikääntyvän ihon hoitoon. Se myös tehostaa erilaisten kasvoöljyjen ja seerumien imeytymistä.

Kiinalaisen lääketieteen pääperiaate on, että energia Qi virtaa kaikessa elollisessa: ihmisissä, eläimissä ja kasveissa. Terveys on sitä, että Qi virtaa tasapainoisesti ja harmonisesti. Kiinalaisen lääketieteen filosofinen perusta on, että Qi virtaa kahden navan – yinin ja yangin – välisen jatkuvan dynaamisen prosessin vuoksi. 

Kiinalainen lääketiede on aina liittynyt ensisijaisesti terveyden ylläpitämiseen, ei vain sairauksien ja huonon terveyden hoitamiseen. Siksi kiinalaisilla on myönteinen näkymys terveydestä ja ihmiselosta. Terveys ei ole vain oireettomuutta, vaan elinvoimaista ja dynaamista hyvää oloa. Ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti.

Gua sha hoidot Rovaniemellä sinulle tarjoaa Ekohoitola Kammi. Palveluvalikoimasta löydät sekä kosmeettisen kasvojen gua sha hoidot että vartalon gua sha hoidot. Lisäksi ekopuodista kotihoitoon gua sha lastat.

 
Gua Shan hyvät vaikutukset

* Auttaa turvotukseen, epäpuhtaaseen ihoon, silmäpusseihin, ryppyihin ja juonteisiin.

* Parantaa ihon mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa.

* Rentouttaa kasvojen lihaksia ja niiden elastisuus paranee.

* Kasvojen ryhti ja linjaukset kiinteytyvät.

 

Gua sha hoitojen jälkeen iho saattaa tuntua kuumalta ja punoittaa, koska verenkierto on pyörähtänyt tehokkaasti käyntiin. Paripäivää hoidon jälkeen ihoon saattaa nousta epäpuhtauksia ja näppylöitä, koska hoito on tehokkaasti puhdistava. Hoidon jälkeen voi esiintyä huimausta, päänsärkyä ja pahoinvointia, kuten muidenkin hieronnallisten hoitojen jälkeen.

Hoidon esteet: aivoverenkiertohäiriöt, täyteaineet (varoaika 3 kk), kuume ja flunssa, leikkaukset (varoaika vähintään 2 kk), verenohennuslääkkeet ja sydämentahdistin ja kasvaimet.

Hoidon jälkeen:

* Juo runsaasti vettä

* Syö seuraavat 24h mahdollisimman puhtaasti

* Vältä kahvia ja alkoholia

* Rentoudu ja ota rennosti

* Älä sauno hoidon jälkeen

* Älä mene avantoon

 
Ekohoitola Kammin Gua Sha hoidot

Gua Sha hoidot Rovaniemellä vain Ekohoitola Kammista.

Lymfaattinen kasvojen gua sha hoito. Hoito sopii sinulle, mikäli kasvoissasi on turvotusta ja pöhötystä. Hinta alkaen 40 €.

Ikuisen kauneuden gua sha hoito sinulle joka haluat kokonaisvaltaista rentoutumista ja hyvinvointia. Hinta 85 €.

PRO-ageing kasvojen gua sha hoito. Gua shaus rentouttaa kasvojen lihaksia ja kasvojen ryhti ja linjaukset kiinteytyvät. Hinta 70 €.

Kiinteyttävä gua sha kasvohoito. Hoitoon kuuluu kiinteyttävä kasvohoito ja pitkä kiinteyttävä gua shaus kasvoille. Hinta 110 €.

Lue hoidoista lisää tästä

Mari kävi tutustumassa gua sha hoitoihin Kammissa ja tästä voit lukea asiakaskokemuksen.

Tervetuloa kokemaan nämä tehokkaan hoitavat ja rentouttavat hoitokokonaisuudet.

Ekokosmetologi Katja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *