Kosteutta ja heleyttä kesäiholle

Kesä on ihon parasta aikaa. Usein ajatellaan, ettei kesäiho tarvitse hoitoa laisinkaan. Mutta asiahan ei ole näin. Kesäiho tarvitsee myös huolellista hoitoa. Vietämme aikaa ulkona, oleilemme auringossa ja nautimme. Huomio kiinnittyy ihon hoidossa erityisesti puhdistamiseen ja kosteuttamiseen. Lämpö lisää hikoilua ja talineritystä. Kosteuden puute aiheuttaa kiristävää tunnetta kasvoilla.

Tehokas kasvojen puhdistaja on EkopharmaHelsinki Karpalo puhdistusöljy oil-to-milk. Karpalo puhdistusöljy on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistusöljy sisältää karpalon ja viinirypäleen antioksidanttisia siemenöljyjä sekä luonnollista E-vitamiinia ja raikastavaa piparmintun eteeristä öljyä. Lisätietoa Ekopharman sivuilta.

Pintakuivuuteen saat apua kosteuttavasta kasvovedestä ja seerumeista. Suosittelen kokeilemaan Nature’s Neighbour sarjan tuotteita. Tämä sarja on siitä ihana, että tuotteita sekoitellaan keskenään niin, että jokaiselle löytyy sopiva kokonaisuus. Sarjaa voisi kuvailla sanonnalla ”less is more”. Muutama tuote riittää kasvojen hoitoon: puhdistusaine, kasvovesi ja kasvoöljy. Nature’s Neighbour Green Tea kosteusvesi sisältää vihreää teetä. Kosteusvettä voi sekoittaa yhteen kosteusseerumin ja/tai suojaavan kasvoöljyn kanssa. Tällöin saadaan aikaiseksi sinun iholle sopiva kombo. Tuotteet sopivat myös herkälle silmänympärysiholle.

Kesäihon hoitoon Kasteenraikas kasvohoito

Kasteenraikas kosteuttava kasvohoito auringon kuivattamalle iholle. Kesäinen kasvohoito sinulle, joka haluat kokonaisvaltaista ihonhoitoa vadelman tuoksuisilla tuotteilla. Ihoa heleyttävä ja pehmittävä vadelma on täynnä vadelman marjauutteita ja vadelman siemenöljyä. Vadelma kosteuttaa ihoa tehokkaasti, suojaa ihoa ympäristön saasteilta ja vapailta happiradikaaleilta.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kulmien värjäys ja muotoilu (tai vain muotoilu), kasvohieronta sekä silmänympärysihoa hoitava savipohjainen naamio ja prebioottinen kasvonaamio. Naamion aikana kätesi hierotaan prebioottisella käsivoiteella.

Silmänympärysihonhoidossa käytettävä Argital sarjan savipohjainen naamio poistaa tehokkaasti turvotusta ja hoitaa tummia silmänalusia. Vadelman prebioottinen kasvonaamio rauhoittaa ihoa ja vahvistaa sen puolustuskykyä sisältäen eläviä Lactobacillus-probiootteja. Probiootit ovat iholle hyödyllisiä mikrobeja, jotka vaikuttavat myönteisesti ihon mikrobiflooraan. Ne tukevat ihon suojakerroksen toimintaa ja ehkäisevät haitallisten mikrobien kasvua. Probioottien avulla ihon puolustuskyky paranee, mikä edistää ihon hyvinvointia merkittävästi. Naamiojauheen muita aktiiviaineita ovat puhdistava kaolinsavi, vadelman kosteuttava marjauute ja aloeveran rauhoittava lehtiuute.

Probioottisen käsivoiteen hoitava koostumus sisältää ihoa pehmentävää suomalaista mustaherukan marjauutetta. Käsivoiteen probioottilysaatit rauhoittavat ihoa ja tasapainottavat sen luontaista mikrobistoa, mikä puolestaan vahvistaa ihon omaa suojakerrosta.

Tule kokemaan tämä kokonaisvaltainen hoito.  Hinta 89 €/75 min. Kasteenraikas saatavilla 31.8.21 asti. Varaa aika tästä

Tutustu Kammin muihin hoitoihin tästä

 

Iloa elämääsi,

ekokosmetologi Katja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *