Unna Nordic – tunne metsä ihollasi

Unna Nordic – tunne metsä ihollasi.  Unna Nordic kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisia metsäisiä elämyksiä, joissa yhdistyvät ihonhoito ja rentoutus sekä kosmetologin täydellinen keskittyminen ainoastaan sinuun. Talviaikaan pääset lämmitettyyn petiin ja metsäisten tuoksujen keskelle. Lintujen laulu, veden solina ja puiden havina vie sinut lähes meditatiiviselle matkalle.

Suomalaisten juuret ovat metsässä ja se tuottaa meille onnellisuutta niin monella eri tavalla. Onni voi olla toisille metsässä samoilua ja marjastusta, toisille puutöitä tai liikuntaa. Metsä antaa paljon, kuten rauhoittumista, inspiraatiota, hyvinvointia, tuoksuja, ääniä ja kasveja. Nykyisin tarjotaan erilaisia metsäkylpyjä ja metsäjoogaa, miksei siis metsää myös kasvoille.

Tule kokemaan tämä rentouttava ja kokonaisvaltainen kasvohoito Ekohoitola Kammiin!

Unna Nordic – tunne metsä ihollasi

Unnan kasvohoidot tuovat sinulle tuulahduksen metsästä, sen tuoksuista ja äänistä. Sarjan pääraaka-aineet ovat peräisin Suomen luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic-sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita, kuten koivumahlaa, mäntyä, mustakuusta ja katajaa.

Unna Nordicin vegaaniset tuotteet valmistetaan merkin omalla tehtaalla Helsingissä. Sarjalla on FI-NATURA-sertifikaatti. Nyt ensimmäisenä Rovaniemellä Ekohoitola Kammissa saat tutustua tähän ihanan valoittavaan metsäiseen sarjaan. Lisäksi sarjan tuotteita löytyy Kammin ekopuodista. Lue lisää Unna Nordic tästä

 

Kammin Nätti

Kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti ihosi tarpeet huomioon ottaen eikä sinun tarvitse itse tietää mitä ihosi tarvitsee. Varaa ainoastaan haluamasi pituinen hoitoaika. Mitä enemmän hoitoaikaa valitset, sitä enemmän hoitoon sisältyy hierontaa ja muita hoitopalveluita. Kaikkiin hoitoihin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana päähieronta.

45 – 60 min kasvohoitoihin ei kuulu mekaanista ihonpuhdistusta. Tehokas perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

75 min kasvohoitoon kuuluu lisäksi tarvittaessa ultraääni- ja/tai mekaaninen ihonpuhdistus. Hemmotteleva hoitohetki arjen kiireestä!

90 min kasvohoitoon lisäksi valintasi mukaan guasha, jaderullaus tai imukuppihieronta. Kokonaisvaltainen hoitoelämys!

45 min 60 €/60 min 70 €/75 min 85 €/90 min 95 €

 

Varaa aika tästä

Ekohoitola Kammin kasvohoidot löytyvät tästä

Lämmöllä, ekokosmetologi Katja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *