Uutuus – Ajara ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta

Ayurvedinen kauneus on synonyymi ihanteelliselle terveydelle. Siten jopa mitä kauneimman muotoiset kasvot eivät voi olla kauniit, ellei koko ihminen voi hyvin, sillä kauneus ja terveys ovat erottamattomat. Ayurveda opettaa, että todellisen terveyden kolmen päätekijän fyysisen, psyykkisen ja harmonisen tulee olla harmoniassa keskenään. Kasvomme ovat usein naamioita, jotka peittävät todellisen itsemme. Kun ”pudotamme” tämän naamion, se antaa paremman mahdollisuuden rentoutumiseen ja sisäiseen rauhaan.

Luonnollinen ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja -pisteiden käsittelystä. Nämä tekniikat parantavat ihonväriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteita ja ryppyjä, tasapainottavat elämänvoiman virtausta ja auttavat ylläpitämään yleistä terveyttä. Ayurvedinen kohottava hieronta hoitaa ihoa ja myös syviä kudoksia hienoilla ja lempeillä käsi- ja sormikäsittelyillä.

Kohottava kasvo- ja päähieronta auttaa sinua monin tavoin. Se vähentää ryppyjä,  ilmejuonteita, silmänalueen tummuutta ja turvotusta sekä parantaa veren ja lymfan virtausta kasvoilla. Hoidon avulla iho virkistyy, kiinteytyy ja ihon elastisuus paranee. Se terävöittää kasvojen piirteitä, parantaa ihon sävyä ja pehmentää ihoa. Hieronta auttaa myös yleiseen hyvinvointiin poistaen erilaisia stressioireita kuten päänsärkyä, silmien rasitusta ja unettomuutta.

Hoidossa pään alue hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Niska, hartiat ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla ja rentouttavilla hierontaliikkeillä. Hieronta rentouttaa kasvolihaksia ja parantaa nestekiertoa.

Sarjahoidolla saadaan parhaimmat tulokset. Hoitoa suositellaan otettavaksi 5-6 kertaa kerran viikossa ja ylläpitohoitona 4-5 kertaa kuukauden välein. Tämän jälkeen riittää 2-4 kertaa vuodessa. Tässäkin hoidossa on esteitä ja ne ovat samat kuin hieronnoissa yleensä.

Kammin kohottava kasvohieronta 70 € / 60 min. Vähintään 3 kerran sarjahoito – 10 %.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *