VARTALOHOIDOT

Mielen ja kehon tehokkaat ja rentouttavat vartalohoidot. Kammin vartalohoidoista voit valita itsellesi lempeän turvehoidon, rentouttavan kasvohieronnan, terapeuttisen imukuppihieronnan tai tehokkaan Gua Sha hieronnan. Vähintään 3 x sarjahoidot -10 %, alennuksen saa viimeisestä hoidosta.

Ropan hoito alk. 49 €

Niska-hartia alueen, koko selän tai jalkojen alueen lihasjumeja tehokkaasti avaava ja rentouttava hoito. Lihaksia pehmitetään imukuppien ja gua sha lastojen avulla. Imukupit voidaan myös jättää vaikuttamaan kipukohtiin. Tehokkuuta hoitoon saa lisäpalveluista vartalonkuorinnalla ja kiinteyttävällä naamiolla.

45 min 49 €
60 min 59 €

Lunki päähieronta alk. 39 €

Intialainen päähieronta rentouttaa ja rauhoittaa kokonaisvaltaisesti. Hieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan ja käsivarsien seudulla, jolloin kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Korvien ja kasvojen akupisteiden hieronta virkistää. Päähieronta parantaa mm. stressiä, päänsärkyä, jännitystiloja, unettomuutta ja levottomuutta. Hoito tehdään istuma-asennossa. Hoito sisältää halutessasi hoitavalla öljyllä tehdyn hieronnan niskan ja päänalueelle. 45 min hoito tehdään makuuasennossa.

35 min 39 €

45 min 49 €

Kammin kohottava kasvohieronta 69 €

Luonnollinen ayurvedinen Ajara kohottava kasvo- ja päähieronta. Hoidossa pään alue hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Niska, hartiat ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla ja rentouttavilla hierontaliikkeillä. Hieronta rentouttaa kasvolihaksia ja parantaa nestekiertoa.

Hoidon kesto 60 min.

Kammin jalkahieronta 69 €

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva jalkahieronta tehdään polvesta alaspäin. Hoito rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hieronnassa käsitellään meridiaaneja ja akupisteitä. Hieronnassa käytetään apuna guasha lastoja.

Hoidon kesto 60 min.

Letto turvehaudehoito selälle 79 €

Ihanan rentouttava hoito sinulle, joka pidät lämmöstä. Hoito alkaa selän tehokkaalla kuorinnalla, jonka jälkeen iholle levitetään 40 asteinen turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle asetetaan lämpöpeitto tehostamaan turpeen bioaktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon. Turvenaamion aikana hierontaan jalkaterät, kädet ja pää. Turpeen poiston jälkeen selkä hierotaan imukuppi apuna käyttäen. Halutessasi kuivakuppaus kipukohtiin. Hoidon kesto 75 min.