VARTALOHOIDOT

Mielen ja kehon tehokkaat ja rentouttavat vartalohoidot. Kammin vartalohoidoista voit valita itsellesi lempeän turvehoidon, rentouttavan kasvohieronnan, terapeuttisen imukuppihieronnan tai tehokkaan Gua Sha hieronnan.

Ropan hoito (45 min) alk. 49 €

Niska-hartia alueen, koko selän tai jalkojen alueen lihasjumeja tehokkaasti avaava ja rentouttava hoito. Lihaksia pehmitetään imukuppien ja gua sha lastojen avulla. Imukupit voidaan myös jättää vaikuttamaan kipukohtiin. 

45 min 49 €
60 min 59 €

Lunki päähieronta (35 min) 40 €

Intialainen päähieronta rentouttaa ja rauhoittaa kokonaisvaltaisesti. Hieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan ja käsivarsien seudulla, jolloin kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Korvien ja kasvojen akupisteiden hieronta virkistää. Päähieronta parantaa mm. stressiä, päänsärkyä, jännitystiloja, unettomuutta ja levottomuutta. Hoito tehdään istuma-asennossa. Hoito sisältää halutessasi hoitavalla öljyllä tehdyn hieronnan niskan ja päänalueelle.

Kasvojen imukuppihieronta (45 min) 55 €

Hoitoon kuuluu puhdistus, kasvoöljy, imukuppihieronta kasvoille ja dekolteelle sekä kuivakuppaus.

Kammin kohottava kasvohieronta (60 min) 69 €

Luonnollinen ayurvedinen Ajara kohottava kasvo- ja päähieronta. Hoidossa pään alue hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Niska, hartiat ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla ja rentouttavilla hierontaliikkeillä. Hieronta rentouttaa kasvolihaksia ja parantaa nestekiertoa.

Kammin jalkahieronta (60 min) 69 €

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva jalkahieronta tehdään polvesta alaspäin. Hoito rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hieronnassa käsitellään meridiaaneja ja akupisteitä. Hieronnassa käytetään apuna guasha lastoja.

Hierontaa suositellaan alussa 1 x viikko ja ylläpitohoitona 1 x kuukaudessa.

Letto selän turvehaudehoito (60 min) 70 €

Ihanan rentouttava hoito sinulle, joka pidät lämmöstä. Selkä kuiva harjataan ja siihen levitetään lämmin turve. Turvenaamion aikana hierontaan kädet ja pää. Lopuksi selkä hierotaan perinteisellä menetelmällä ja imukupein. Halutessasi kuivakuppaus kipukohtiin.

Kiintehystä ropalle (75 min) 85 €

Kiinteyttävä osavartalohoito Ekopharma Hilla sarjan tuotteilla. Hoito tehdään kiinteytystä vaativalla alueelle, kuten reidet, pakarat, vatsa, allit tai lantio. Vartalohoitoon kuuluu tehokas kuorinta, aineenvaihduntaa elvyttävä hieronta imukuppeja tai guasha lastoja apuna käyttäen, kiinteyttävä naamio sekä vartaloseerumi ja -voide. Naamion aikana jalkojen hieronta.

3 x sarjahoitoon kuuluu kiinteyttävä vartalovoide.